David és Victoria Beckham

Victoria Beckham legutóbbi kollekcióját férje inspirálta

A Spice Girls egykori tagja azt állítja, hogy a nyaralásokon is mindig egy bőröndből öltözködnek, hiszen rendszeresen viseli férje, David Beckham ruháit.


Victoria Beckhamnek nem kellett messzire mennie, hogy ihletet merítsen névadó márkájának legújabb kollekciójához ugyanis férje ruhatárát vette alapul.

A divattervező a brit Vogue-nak mesélt a 2022-es tavaszi/nyári kollekciójának férfi sziluettjeiről, és az egykori futballsztár személyes stílusát nevezte meg számos megjelenés forrásaként.

„Amikor Európában nyaralunk, nagyon összeszedett megjelenése van, és én is ezeket a darabokat akarom viselni. Ez egy közös >>bőrönd<<."

Ez megmagyarázhatja a kollekció nagyon lötyögős sziluettjeit is, tekintve, hogy a 170 centis, egykori Spice Girl a nyaraláson is igyekezett az 180 centis, profi sportoló férje ruháit viselni.

Beckham a kollekció bemutatójának jegyzeteiben is utalt férjére:

„A férfias sziluett a DNS-ünk része. A jól öltözött férfiak elég eklektikus keveréke jutott eszembe, amikor az idei szezonon gondolkodtam. Leonardo DiCaprio, Ray Liotta a Nagymenőkből, és persze maga Beckham úr."

A focista az utóbbi időben a kozmetikai üzletben is kipróbálta magát: egy Victoria Beckham Beauty-fotózás forgatásán a felesége sminkjét igazgatta.