Vilmos és Harry herceg

Ez a hobbi hozhatja közelebb egymáshoz Vilmos és Harry gyerekeit

Cambridge-ék hivatalosan is vidékre költöznek, ahol a királynő windsori birtokán lévő Adelaide Cottage-ban kezdenek új életet, a gyerekek pedig egy iskolai tevékenységnek köszönhetően könnyen megtalálhatják a hangot a jelenleg Amerikában élő unokatestvéreikkel.


Szeptembertől a kilencéves György herceg, a hétéves Sarolta hercegnő és a négyéves Lajos herceg a Bracknell melletti Lambrook iskolába fog járni. A független, koedukált iskolának összesen 620 tanulója van, három és 13 év közötti gyerekeket fogad, és 52 hektáron terül el.

Külön érdekesség, hogy az iskola lenyűgöző parkjában a gyerekek csirkéket gondozhatnak a gyümölcsöskertben.

Ha a Cambridge-gyerekek belevágnának ebbe a tevékenységbe, akkor unokatestvéreik, a hároméves Archie és a 14 hónapos Lilibet nyomdokaiba lépnének.

Tavaly Meghan Markle megosztott egy fotót, amelyen Archie csirkéket gondoz a kaliforniai Montecitóban lévő otthonukban. A fotón az akkor kétéves kisfiú egy kosarat cipel, készen arra, hogy összegyűjtse a csirketojásokat, miközben hosszú ujjú pólót, farmert és Peppa malacos gumicsizmát visel.

A csirkék gondozása csak egy a tevékenységek közül, amelyeket a királyi trió a Lambrookban űzhet. Az iskolában 25 méteres úszómedence, előadóművészeti stúdió és táncstúdió is található – valamint disznók és méhek, amelyekről a gyerekek gondoskodhatnak.

A Lambrook School igazgatója, Jonathan Perry ezt nyilatkozta:

Nagy örömünkre szolgál, hogy György herceg, Sarolta hercegnő és Lajos herceg jövő szeptemberben csatlakozik hozzánk, és már nagyon várjuk, hogy a családot, valamint az összes új diákot is üdvözölhessük iskolánk közösségében.

A család azonban fél lábbal továbbra is a városban marad, mivel Katalin és Vilmos megtartják a Kensington-palotában lévő lakásukat hivatalos munkahelyi rezidenciaként.


Nyitókép: Getty Images

Forrás: Marie Claire UK