Vilmos György, Sarolta, Lajos és Katalin

Vilmos és Katalin csak úgy ragyognak gyermekeikkel az új családi portrén

A walesi család tökéletesen mutat friss fekete-fehér fotóján, amelyet a 2023-as karácsonyi üdvözlőlapjukhoz készítettek.


A Josh Shinner fotós által az év elején a windsori kastélyban készített felvételen Vilmos herceg, Katalin hercegné és három gyermekük, György herceg, Sarolta hercegnő és Lajos herceg látható. Az ötfős család egy klasszikus portréhoz pózolt, amelyen Sarolta egy bőrfotelben ül, körülötte a testvérei és a szülei. A királyi család minden tagja elegáns fehér gombos inget és fekete tornacipőt visel, a nők ezt farmerrel, a hercegek pedig fekete nadrággal párosították.

A családi karácsonyi üdvözlőlapunk 2023-ra 🎄❤️

− írták a bejegyzésükhöz.

A Kensington-palota egy nappal azután tette ki az ünnepi üdvözlőlapot, hogy Katalin a harmadik alkalommal megrendezett Királyi énekek házigazdája volt, ami a Westminster apátságban tartott közösségi énekes istentiszteletet.

Az eseményen a teljes walesi család részt vett (ami azt jelenti, hogy kaptunk pár új pimasz fotót Lajos hercegről), valamint Beatrix hercegnő és Eugénia hercegnő. Katalin szülei, Carole és Michael Middleton, valamint húga, Pippa Middleton is ott voltak az esemény vendéglistáján.

Lajos, Gy\u00f6rgy \u00e9s Sarolta

Fotó: Getty Images

2021-ben rendezett Katalin először énekes karácsonyi programot, hogy méltassa „az egyének és szervezetek munkáját országszerte, akik a világjárvány idején támogatták közösségeiket".

Idén az esemény a kora gyermekkori fejlesztés területén dolgozókra összpontosított, egy olyan ügyre, amely régóta közel áll a walesi hercegné szívéhez. Az ünnepségen számos sztárvendég is megjelent, köztük Jacob Collier, Freya Ridings, James Bay, Beverley Knight és Adam Lambert.

Forrás: Good Housekeeping

Nyitókép: Getty Images