Lajos herceg és Kate Middleton a platina jubileumi ünnepségen

Vilmos és Katalin mindhárom gyermekét másképp neveli

Köztudott tény, hogy Vilmos herceg és Katalin hercegné három gyermekét mindig minden egyéb kötelezettségük elé helyezik. Most azonban az is kiderült, hogy a királyi pár mindhárom gyermeküket eltérő módon nevelik.


Jennie Bond királyi szakértő így fogalmazott:

„Vilmosnak és Katalinnak három gyermeke van, akiknek nagyon különbözőek az igényeik. Azt tudjuk, hogy szegény György mostanában sok figyelmet igényel a továbbtanulási mizériája miatt és ez próbára teszi a családot”

– magyarázta Jennie. A szakértő továbbá azt is elmondta, hogy a három gyerek - akik 10, 8 és 5 évesek - a félévi szünetet egészen különböző módon élik meg.

Az egyértelmű és érthető is, hogy a királyi pár számára most György herceg lesz az első számú, ugyanis a vizsgáira és a továbbtanulására kell koncentrálnia, amiben szülei tudják a legnagyobb segítséget nyújtani számára.

„Sarolta viszonylag gondtalan, de egyetlen lányként kétségkívül különleges figyelmet fog igényelni. Lajos pedig valószínűleg megússza a dolgot, mivel a szülei túlságosan elvannak foglalva idősebb testvéreivel”

– mondta a szakértő.

Lajosnak saját királyi rajongótábora van, mióta 2022-ben, a néhai királynő jubileumi ünnepségén felejthetetlenül szerepelt és vicces arcokat vágott.

Azóta a királyi rajongók imádják, ha Lajost is megpillanthatják egy-egy hivatalos királyi eseményen, hiszen tudják, hogy a legkisebb fiú gondoskodik majd a szórakoztatásról.

Lajos herceg 2022. j\u00fanius\u00e1ban a kir\u00e1lyn\u0151 platina jubileum\u00e1nHát nem aranyos? Ez volt Lajos herceg első szavaFotó: Max Mumby/Indigo/Getty Images

Nyitókép: Getty