Kate Middleton és Vilmos herceg

Ez volt Kate Middleton egyetlen feltétele a házasság előtt

Katalin és Vilmos herceg házasság szinte mesébe illő, hisz mindenki számára egy jól kézben tartott, kiegyensúlyozott képet mutatnak. Egy nemrég felbukkant dokumentumfilm szerint a hercegnek ebbe nagyon sok munkát kellett belefektetnie, és egy nagyon fontos ígéretet is tennie kellett az esküvő előtt szerelmének.


A filmben szereplő információk szerint a Cambridge-i herceg mindent megtett azért, hogy kedvese otthon érezze magát a királyi családban, ettől függetlenül pedig ne kelljen elszakadnia saját rokonaitól. Kemény munkálatok folytak azzal kapcsolatban, hogy Middleton apja is részt vehessen a mindennapi életükben.

A beházasodás Kate-et is ugyanannyira elszigetelhette volna, mint Dianát annak idején, így az egész udvar, a személyzet és a rokonok is törekedtek arra, hogy a lehető legkényelmesebb legyen a belépés a családba. Természetesen Vilmos nem akart kockáztatni, hiszen ő is szoros kapcsolatban áll a Middletonokkal, így nem akarta háttérbe szorítani őket. A törekvések sikerrel zárultak, hiszen a feleség oldali szülők tökéletesen beilleszkedtek az udvar ügyeibe.

„Nyilvánvalóan nagyon fontos Vilmosnak és Kate-nek is, és tényleg befogadták őket a királyi családba, ha úgy tetszik. Láttuk, ahogy a királynő körbevezeti Carole Middletont , és megmutatja neki a látnivalókat, nyilvánvalóan nagyon jól érzik magukat egymás társaságában. A család Sandringhamben is ebédelt már, és Károly birkhall-i otthonában is megszálltak. Nagyon szívesen látják őket a családban, és nem látom okát, hogy ez a jövőben miért változna”

— olvashatjuk egy királyi szakértő szavait a Maire Claire cikkében.