Kate Middleton és Vilmos herceg a vörösszőnyegen

Kate Middleton és Vilmos herceg gyerekei ezért féltékenyek szüleikre

A múlt héten Cambridge hercege és hercegnője részt vett London legelőkelőbb szórakoztató központjában megrendezett filmpremieren, ahová gyermekeik nélkül érkeztek. Kate Middleton és Vilmos herceg olyan sztárokkal szórakoztak, mint például Tom Cruise, vagy Jennifer Connelly.


Múlt héten került megrendezésre a Top Gun: Maverick film premierje, amin részt vett az angol sztárvilág krémje is. Köztük Vilmos herceg és Kate Middleton is megjelent a vörös szőnyegen, azonban gyermekeik, György herceg, Charlotte hercegnő és Lajos herceg lemaradtak a különleges estéről.

Kate Middleton egy Roland Mouret által tervezett váll villantós, igazán elegáns fekete estélyi ruhában tündöklött. Mellette Vilmos herceg fekete szmokingban és vadászgépekkel hímzett, fekete bársony lábbeliben ugyan azt az elegáns hatást keltette.

„Csodálatos, hogy csatlakozhattunk a Top Gun: Maverick ma esti brit premierjén Tom Cruise stábjához és a rajongókhoz. A premier a @filmtvcharity munkáját támogatja, amely az Egyesült Királyság világelső film- és televízióiparának kulisszái mögött dolgozó emberek tízezreit segíti”

- olvasható a királyi család Instagram-oldalán.

Amint arról a HELLO! magazin is beszámolt, Vilmos herceget a kilencéves Alfie Everett-Fletcherrel látták beszélgetni a moziban és a herceg azt említette, hogy gyerekei „féltékenyek”, amiért lemaradnak a premierről.

Bár György herceg, Charlotte hercegnő és Lajos herceg nem volt jelen ezen az estén, a királyi gyerekeknek kicsit sem idegen a vörös szőnyeg.

Még 2020. decemberében volt a legelső vörös szőnyeges megjelenésük a londoni Palladiumon, hogy megnézhessenek egy különleges pantomim-show volt, ezzel megköszönve a fronton dolgozóknak és családjaiknak a járvány alatt végzett erőfeszítéseiket.