people tossing their clear wine glasses

Legyen belőled is gasztroújságíró! Különleges lehetőség egy cikkíróversenyen

Az egyik vezető hazai gasztroportálja, a vince.hu cikkíróversenyt hirdetett mindazoknak, akik szeretnek enni és inni, ráadásul mindezt szívesen meg is írják.

Szívesen írsz, gyakran és kifejezően veted papírra a gondolataidat? Ha nemrég egy emlékezetes vacsorán/gasztrofesztiválon/külföldi gasztrotúrán/pincelátogatáson jártál, személyesen felfedeztél egy éttermet, esetleg éppen egy izgalmas borkóstolón szerzett tapasztalataidat osztanád meg, ragadj tollat (billentyűzetet), és írd meg a vince.hu-nak!

HA SZERETED A JÓ ÉTELEKET, JÓ ÉTTERMEKET, BORT, SÖRT, PÁRLATOKAT, VAN ÍRÓI VÉNÁD ÉS ÖRÜLNÉL, HA NÉVVEL ELLÁTOTT GONDOLATAIDAT TÖBB TÍZEZREN ELOLVASNÁK, ITT A NAGY LEHETŐSÉG.

A vince.hu cikkíró versenyt hirdet: cikkeket és rövid bemutatkozást várják 2022. február 15-ig a vince@vince.hu címre. Kérjük, a tárgyba írd be: „verseny 2022”.

Aminek nagyon örülnének

  • élménybeszámoló kirándulásról, útleírás (példa IDE KATTINTVA)
  • élménybeszámoló egy gasztronómiai eseményről, borkóstolóról (példa IDE KATTINTVA)
  • gasztronómiai témájú interjú egy szakemberrel vagy hírességgel (példa IDE KATTINTVA)
  • ismeretterjesztő cikk egy ételről, élelmiszerről, alapanyagról, egy távoli ország gasztronómiájáról, italkultúrájáról (példa IDE KATTINTVA )
  • ha akár több írást is küldesz (nem kötelező)

Amit NEM tudnak elfogadni:

  • recept
  • olyan cikk, ami korábban máshol megjelent, vagyis nem kifejezetten erre a felhívásra készült
  • 3000 leütésnél rövidebb pályamű

Nyeremények

1.díj: CEWI 3 napos boros alapkurzus (értéke: 45 000 forint) + 1 éves előfizetés a VINCE Magazinra (értéke: 8500 Ft)

2.díj: egy borválogatás 3-3 pezsgővel és vörösborral (értéke: 25 000 forint) + 1 éves előfizetés a VINCE Magazinra (értéke: 8500 Ft)

3.díj: 1 havi Vince Klub borcsomag (értéke minimum 5990 Ft) + 1 éves előfizetés a VINCE Magazinra (értéke: 8500 forint)

A legjobb írásokat (nem feltétlenül csak az első három helyezettet) a szerző nevével együtt közlik a vince.hu oldalon. A legjobbnak talált szerzőknek hosszútávon is szeretnének publikálási lehetőséget biztosítani gasztronómiai rendezvényeken, bemutatókon, sajtóeseményeken való részvétel megszervezésével.

További részletek ITT!


Nyitókép: Kelsey Knight/Unsplash