A Wizz Air repülőgépe

A Wizz Air új téli járatokat indít Budapestről — ide lehet majd eljutni​

Bár még csak most indul a nyári szezon, a Wizz Air már gondol a téli utazókra is. Bejelentették, hogy a hidegebb idő beköszöntével Budapestről két új útvonal is indul majd, ahova jegyeket foglalhatunk. Alábbi cikkünkben minden részletet megtalálsz ezzel kapcsolatban.


Október elsejétől hivatalosan is napi járatok indulnak majd Budapestről Koppenhágába. A Wizz Air ezen felül azt is bejelentette, hogy Sarm es-Sejk is csatlakozik a Budapestről induló útvonalak közé. Oda kéthetente kétszer indítanak majd átlagosan járatokat.

Mindezek mellett a Wizz Air új járataival jelentősen bővülnek Budapest és az északi régió kapcsolatai. Többek között a finnországi Helsinkivel, a norvégiai Oslóval, az izlandi Keflavikkal, valamint a svédországi Stockholmmal és Göteborggel is összekapcsolják a magyarországi repülőteret.

„A Wizz Air hálózatunk legújabb bővítései mindkettő nagyon keresett úti cél. Sharm El Sheikh homokos strandjaival és tiszta vizével tökéletes nyaralóhely, míg Koppenhága a bájáról és a csodálatos városlátogatásokról híres. Nincs kétségem afelől, hogy mindkét útvonal iránt nagy lesz a kereslet”

— mondta Bogáts Balázs, a Budapest Airport légiközlekedésfejlesztési igazgatója.

Nyitókép: Shutterstock