A hivat című sorozat lego kollekciója

​A hivatal saját Lego-kollekciót kap​​

A komédiasorozat amerikai megfelelőjének a rajongói nagyon örülhetnek, hiszen a Lego jóvoltából megépíthető lesz a Dunder Mifflin teljes irodája. Mindemellett A hivatal teljes szereplőgárdája megtalálható lesz a kollekcióban.


A hivatalt 2001-től sugározták és két évadot élt meg, az amerikai TheOffice viszont, ami a eredeti ál-dokumentumsorozat mintájára készült el, kilenc szezonon keresztül volt adásban. Szerepelt benne többek között Steve Carell, John Krasinski, Ed Helms és Amy Adams is.

Jaijai Lewis, a széria nagy rajongója, tervezte meg a szett minden apró részletét. Mindez a Lego Ideas segítségével történt, ami lehetővé teszi a rajongók számára, hogy saját maguknak készíthessenek el készleteket, ezzel is segítve a vállalat munkáját.

A készítő a hozzá hasonló rajongók számára rengeteg extra érdekességet rejtett el művében. Csak hogy egy példát mondjunk, Michael Scott figurája rendelkezik egy „A világ legjobb főnöke" feliratú bögrével, asztalán ott áll egy Dundie (a díj, amit minden évben odaadományoz a személyzetnek) és még egy mikulássapkája is van — tudhattuk meg a LADbible cikkéből.

„Hatalmas gratuláció Jaijai Lewisnak, mivel az általa készített A hivatal szettet beválasztottuk a következő LEGO Ideas készletek közé. Ez egy szuper érdekes és szórakoztató tévéműsor, amit úgy érezzük, hogy mindenki ismer és szeret, és Jaijai alkotása nagyon jól megragadja ennek a történetnek minden részletét"

— írta a cég.

Nemrégiben a Lego a filmkedvelők szívébe is belopta magát, hiszen az ünnepek közeledtével az egyik legnépszerűbb karácsonyi műsor, a Reszkessetek, betörők! is megkapta a saját kollekcióját.