A Bridgerton-rajongók lemaradtak egy szuper fontos részletről a 2. évadban

Simone Ashley és Jonathan Bailey, Kate és Anthony szerepében A Bridgerton család című sorozatban
Egy Kate és Anthony jövőjére utaló fontos részletet vehettek észre a szemfülesek A Bridgerton család második évadában.

A szívhez szóló pillanat a nyolcadik és egyben utolsó epizódban történik, amely találóan Julia Quinn Bridgerton-regénysorozatának megfelelő kötetéről, a The Viscount Who Loved Me-ről kapta a címét. Napokkal azután, hogy leesik a lováról, a frissen felépült Kate újra találkozik Anthonyval a Featheringtonok bálján, és felkéri, hogy táncoljon vele.

A férfi aggódik, hogyan fog tűnni a Ton tagjainak a Kate húgával, Edwina Sharmával (Charithra Chandran) folytatott hullámvasutakkal teli udvarlása után, de Kate biztatja őt:

„Talán szükségem volt valakire, aki támogat. Talán épp önbe botlottam”

– mondja Kate.

Erre Anthony közelebb lép hozzá, és – hogy ellenőrizze a lány látását – viccesen megkérdezi: Hány ujjat mutatok?

Hármat, feleli Kate, mire Anthony megfordítja a kezét, mutatva, hogy az az egyik ujját elbújtatva, négyet mutatott.

Vigyázat, SPOILER-veszély!

Lehet, hogy nem tűnik nagy dolognak, de a Bridgerton-rajongók a TikTok-on kiakadtak ettől a lehetséges előjelzéstől Kate és Anthony jövőjét illetően. Akik olvassák és szeretik a könyvsorozatot, tudják, hogy a vikomtnak és a vikomtessznek három gyereke van. Ám néhány évvel később váratlanul érkezik egy negyedik gyerek. A rajongók azt feltételezik, hogy ez a vicc erre utalt.

„Igen, meglepetésbabájuk van nyolc évvel a harmadik után!”

– írta valaki a TikTokon kommentben, mire mások is megerősítették a feltételezést.

„Ez teljesen igaz! Csak remélem, hogy a következő évadokban megmutatják a gyerekeiket.”
„Ha a sorozat követi a könyv idővonalát, akkor a következő évadban talán már láthatjuk az első gyereküket!”

– írta egy harmadik kommentelő.

Mivel a sorozat eddig eléggé hű maradt a könyvekhez, csak remélni tudjuk, hogy a Bridgerton családfa bővülésének lehetünk tanúi a sorozat előrehaladtával. Egy dolgot azonban biztosan tudunk, hogy a produkció hivatalosan is megerősítette Simone Ashley és Jonathan Bailey visszatérését a sorozat 3. évadában.

„Kate és Anthony még csak most kezdike. A 2. évadban Kate és Anthony között sok volt a tülekedés, voltak bonyodalmak a családdal, aztán a vége felé egymásra találnak. Szerintem minden csak most kezdődik”

– nyilatkozta Simone a Deadline-nak március végén.

A színész hozzátette, hogy mit remél Kate személyiségéből kihozni a következő évadban. Simone szerint talán itt az ideje, hogy karaktere teljesen felvállalja érzéseit és feladatait.

„Szeretném, ha Kate egy kicsit jobban elengedné magát, és többet játszana a 3. évadban, és valahogy együtt úsznának a szerelem körforgásában. Szerintem mindketten megérdemlik. Most ő vezeti a háztartást, és nagy csizmát kell felvennie. Szerintem meg tudja csinálni. Szeretném megtartani Kate lágyságát és sebezhetőségét, az biztos, és hogy ezt meg tudja osztani Anthonyval ... Izgatottan várom, hogy lássam őt felnőni. Azt hiszem, szeretném, ha Kate sokkal bátrabb lenne, és kevésbé önfejű.”

Nyitókép: Instagram / bridgertonnetflix