Újra közös filmmel jelentkezhet majd Drew Barrymore és Adam Sandler

Drew Barrymore és Adam Sandler

Fotó: Getty

Drew Barrymore és Adam Sandler régebben három romantikus vígjátékban is feltűntek egymás mellett. Azok népszerűsége miatt csodálják a rajongók, hogy a párost nem szerződtették le több produkcióra. Mint kiderült, a színésznő keresi a tökéletes forgatókönyvet, hogy ismét együtt szerepeljenek.

A két színész múltja 1998-ig nyúlik vissza, amikor is együtt tűntek fel a Nászok ásza című romantikus vígjátékban. A továbbiakban közös munkát kaptak még az 50 első randiban, mely bőven tartalmazott drámai elemeket is, majd 2014-ben a Kavarásban is közösen szerepeltek a filmvásznon.

www.youtube.com

50 First Dates (2004) Trailer #1 | Movieclips Classic Trailers

Mindhárom film mostanra klasszikus produkcióvá nőtte ki magát. Miért nem látható sokkal többször ez az ikonikus páros új filmekben? Szerencsére a jövőben érkezhet egy projekt, amiben Barrymore és Sandler is munkát kaphat. A színésznő már az év elején is gyanús megjegyzéseket tett egy friss munkáról egykori színésztársával, most pedig részletesebben is mesélt erről.

Barrymore az ET Online-nak adott egy interjút, melyben így nyilatkozott:

„Aktívan dolgozunk rajta. Én is ezen tűnődöm, mert szerintem fontos számunkra, hogy belemerüljünk. Ne legyen semmi felesleges benne, amit már csináltunk a múltban, de ne próbáljunk mást mutatni, csak azért, hogy bebizonyítsunk. Ez olyan, mint az alkímia, érted? Egy kicsit ebből, egy kicsit abból."

www.youtube.com

The Wedding Singer (1998) Trailer #1 | Movieclips Classic Trailers

Mindezek értelmében nem tudhatjuk, hogy mikor érkezik majd a film, csak azt, hogy tervben van. Ellenben már ennyi információ is izgalommal töltheti el a rajongókat. Az pedig, hogy ennyire sokat gondolkoznak a tökéletes forgatókönyvön, bizakodásra adhat okot.

www.youtube.com

Kavarás - Szinkronos előzetes (12)

Nyitókép: Getty

Forrás: Screen Rant