Hat sorozat, ha hiányzik a Szex és New York

A Szex és New York egyik jelenete

A múlt héten véget ért a Szex és New York folytatása, és hiányzik a hangulata? Olyan sorozatokat ajánlunk most, ahol erős, női karaktereket és szoros barátságokat láthatunk, és persze szuper szórakoztatóak.

Öreglányok

www.youtube.com

Golden Girls Opening and Closing Credits and Theme Song

Egy korszakalkotó vígjátéksorozat, ami 1985-től egészen 1992-ig futott. A főbb szerepekben a szarkasztikus Dorothyt (Bea Arthur), a hiszékeny Rose-t (Betty White), a kacér, déli szépséget- Blanche-ot (Rue McClanahan) és Dorothyt, valamint édesanyját (Estelle Getty) láthatjuk. A színészek közül többen is Emmy-díjat nyertek az alakításukért, így nem meglepő, hogy az éles humorú, nehéz témákkal is foglalkozó sorozat 2022-ben is megállja a helyét.

Harlem

www.youtube.com

Harlem Season 1 - Official Trailer | December 3 | Prime Video

Ha tetszett a Szex és New York, és érdekelnek további, nagyvárosi élettörténetek, akkor a Harlem lehet a tökéletes széria. A sztori négy legjobb barátnőt követ, akik a harmincas éveikben járnak, és próbálnak lavírozni párkapcsolataik és karrierjük között. Bár az alaphelyzetet nagyon sok helyen felhasználták már, itt a főszereplők azok, akik érdekessé teszik a szériát.

Run the World

www.youtube.com

Run The World | Official Trailer | STARZ

A szintén Harlemben játszódó történet nagyon szórakoztató és romantikával teli. Egy csapat nőről szól, akik megpróbálják kitalálni, mit akarnak az élettől. Yvette Lee Bowser írta a forgatókönyvet, és kevés nála tehetségesebb szakember van, aki képes ilyen erős női barátságokról szóló, New Yorkban játszódó sorozatot kitalálni.

Grace és Frankie

www.youtube.com

Grace and Frankie | Official Trailer [HD] | Netflix

A két főszereplő hölgy nem is különbözhetne jobban, mégis valamilyen oknál fogva rengeteg időt kell együtt tölteniük a közös nyaralóban. Miután férjeik bevallják, hogy régóta szerelmesek egymásba, a két nőnek nincs más lehetősége, mint hogy együtt találják ki, mi legyen a továbbiakban.

Halott vagy

www.youtube.com

Dead to Me | Season 1 Official Trailer [HD] | Netflix

Ez a sorozat a frissen kialakuló női barátságokról szól, valamint a gyász feldolgozása is előtérbe kerül. Jen és Judy egy haláleseteket feldolgozni segítő csoportban találkoznak. A szériában hemzsegnek a gyilkosságok és az eltussolások, valamint a csúnya beszéd miatt se feltétlen kisgyermekeknek ajánlott. Mindezek a tulajdonságok nagy népszerűséget eredményeznek, egyben pedig ez a sztori mutatja meg legnyersebben a gyászt a televíziós történelemben.

Love Life

www.youtube.com

Love Life Season 2 Trailer (HD) HBO Max series

Ha szeretnél látni egy több szálon futó, érzelmekkel teli sorozatot, akkor tégy magadnak egy szívességet és kapcsold be a Love Life második évadát. A középpontban Marcus Watkins áll, aki egy manhattani könyvszerkesztőként, egy nehéz válást követően keresi az igaz szerelmét.


Nyitókép: Instagram/musicdailyhu