Cynthia Nixon, Kristin Davis, Kim Cattrall és Sarah Jessica Parker a Szex és New York című sorozat utolsó évadában, 2003. június

Ez Sarah Jessica Parker abszurd Szex és New York-elmélete

A sorozat főszereplőjét, Carrie Bradshaw-t alakító színésznő korábban egészen fura elképzelést osztott meg a nyilvánossággal, amely megváltoztathatja a rajongók véleményét a sorozatról.

Április 1-jétől a Netflixen követhetjük Carrie Bradshaw és három barátnője randizásokkal teli mindennapjait. A Candace Bushnell azonos című újságcikkéből adaptált Szex és New York a 2000-es évek elejének egyik legnépszerűbb sorozata volt, ám Sarah Jessica Parker egy néhány évvel ezelőtti nyilatkozata még az elvetemült rajongókat is meglepheti.

A színésznő egy 2019-es interjúban egészen abszurd elméletet vetett fel, miszerint lehetséges, hogy Carrie legjobb barátai, Samantha Jones (Kim Cattrall), Charlotte York (Kristin Davis) és Miranda Hobbes (Cynthia Nixon) valójában csak a nő képzeletének szüleményei.

„Gondolj csak bele, vajon Carrie találta ki őket? Minden héten elmesél egy történetet. Ez az ő nézőpontja, szinte mindig az ő nézőpontja”

– mondta Parker a News.com.au-nak.

Elméletét tovább bizonyítva, a színésznő a sorozat két utolsó epizódjával példálózott, melyben Carrie Párizsba utazik orosz szerelmével.

Amikor Carrie elment Párizsba, és otthagyta a számítógépét, először fordult elő, hogy nem ő mesélte el a történetet. A sorozat teljes futamideje alatt, ha belegondolsz egy pillanatra, ugye? Otthagyta a számítógépét, ami az a csatorna volt, amelyen keresztül a közönség tud Charlotte-ról, Mirandáról és Samantháról.
Sarah Jessica Parker a Szex \u00e9s New York c\u00edm\u0171 sorozatban

Fotó: Profimedia

Parker elméletével sokan egyetértettek a Redditen.

„Lehet, hogy minden karakter azt képviseli, hogyan alakulhatott volna Carrie élete, de valójában nem létezik”

– vetette fel az egyik felhasználó, míg más szerint Charlotte, Miranda és Samantha nem valódi emberek, hanem csak álnevei azoknak a Carrie környezetében lévő valódi nőknek, akikről ír.

A hat évadot megélt Szex és New York -ból két filmfolytatás is készült, valamint az És egyszer csak... című sorozatfolytatás, amelynek jelenleg forgatják a 3. évadát.

(Bustle)

Nyitókép: Profimedia