Margot Robbie a Barbie című film fotózásán a Mexikóvárosban 2023. július 7-én

Ez a parfüm segített Margot Robbie-nak Barbie bőrébe bújni

Margot Robbie elárulta, melyik parfümöt hívta segítségül, hogy teljesen beleélje magát Barbie szerepébe.

A nálunk is nagy nézettséget elért Barbie című film főszereplője, Margot Robbie a Teen Vogue-nak adott interjút, melyben arról beszélt, hogyan élte bele magát a karakterbe.

„Feldíszítettem a lakókocsimat – ezt most már minden karakter esetében megteszem, akit játszom –, de a Barbie karaktere miatt mindent beleadtam: rózsaszín dolgok, bolyhos dolgok, olyan dolgok, amik boldoggá tesznek, amik aranyosak. Képek a barátaimról, ilyen dolgok, csak hogy igazán boldog, pozitív hangulatban legyek.”

A cseresznye a hab tetején a színésznő Barbie parfümje volt, amit magára fújva teljesen átlényegült Barbie-vá.

„Azt hiszem, kapcsolódom az illatasszociációkhoz, az illatmemória elég erős számomra, szóval amint felkentem a parfümöt, úgy voltam, hogy oké, kész”

– magyarázta.

Bár Robbie nem osztotta meg, hogy pontosan milyen parfümöt használt, összeszedtünk néhányat a legjobb Barbie parfümök közül:

A mámorító

A By Kilian: Love Don't Be Shy by Kilian egy szirupos gourmand, amelynek illata olyan, mint a vattacukoré vagy a pillecukoré, egy kis érzéki vaníliával keverve. Meleg, édes, krémes és mámorító, pontosan olyan, amilyennek Barbie illatát elképzeljük.

Az aranyos

A Burberry tavaly frissítette Her illatát a Her Elixirrel, melyre csak ránézve is máris Barbielanden érezhetjük magunkat. Ennek nagyjából olyan az illata, mint az epres turmixnak, de a legfinomabb módon. Tejes és krémes, eper illattal a keverékben, de mégis könnyűn.

A szórakoztató

A Britney Spears Fantasy parfüm a cupcake hangulatát hozza, vidám, trópusi kivi jegyekkel és krémes fehér csokoládéval. Szégyentelenül édes, szórakoztató és mesés.

A kacér

A Parfums De Marly's Delina ultra rózsaszín, nőies illat. Finom, vizes licsivel és török rózsával kevert illat, tökéletes választás, ha egy édes és kacér virágot keresünk.

A lázadó

A név önmagában is kifejezi a szándékát, a Phlur's Not Your Baby csak látszólag tűnik szuper aranyosnak. A virágos illatot a fűszeres kardamom teszi ütőssé és különlegessé.

Az elegáns

A Miss Dior egy boldog gyümölcsös virág, krémes vaníliás alappal. Édes, barátságos és fiatalos, de közben elegáns. Pont, mint egy Barbie.

(Glamour)

Nyitókép: Hector Vivas/Getty Images