Margot Robbie

Kiderítettük, milyen rúzst viselt Margot Robbie az Oscar-gálán

A 2024-es Oscar-gála valószínűleg kicsit másképp alakult, mint ahogy Margot Robbie remélte. Miután a legjobb színésznő kategóriában nem is jelölték Barbie szerepéért, Margot feketében vonult ki a vörös szőnyegre (talán az elismerést gyászolva).


Margot a rá jellemző laza stílusához közelítve − miután elhagyta Barbie rózsaszínjét és fényes haját − laza, kócos hullámokat választott, amelyeket fodrászának, Bryce Scarlettnek köszönhet, és egy „arany árnyalatú" hajszínt, amelyet festője, Jacob Schwartz készített, aki megjegyezte:

Megtiszteltetés számomra, hogy Margot-val dolgozhattam ezen a csodálatos Barbie sajtófutamon, amely a ma esti Oscar-gálán csúcsosodik ki. Továbbra is ugyanazt a formulát használtam, mint a Golden Globe-on, a Spun with Gold technikámat alkalmazva, hogy megalkossam a jellegzetes, csillogó szőkeségét.

A Schwarzkopf Igora Vibrance hajfestékét hívta segítségül a megjelenés megalkotásához, amelyek szerinte „páratlan színükkel mindig Oscar-díjas teljesítményt nyújtanak".

Ami a sminkjét illeti, Margot a Barbie-rózsaszínt lecserélte néhány „felnőttes” nude árnyalatra az ajkán és az arcán. Szerencsére, a régóta fennálló sminkese, Pati Dubroff az Instagramon minden részletet elárult.

Megosztotta a Margot kinézetének elkészítéséhez használt termékek mintáit, ami azt jelenti, hogy pontosan tudjuk, hogy a használt rúzs árnyalat a Chanel Rouge Allure Velvet Intemporelle árnyalata volt. A fényes matt természetes, lágy finist ad, míg a barna tónusú rózsaszín csillogónak, de mégis lazának tűnt.

Ami a körmeit illeti, Margot körömművésze, Betina Goldstein elárulta, hogy a Le Vernis körömlakkot használta a 103 Légende árnyalatban, megjegyezve:

Olyan színt szerettem volna, amely kiegészíti a ruhája barna tónusait, de mégis könnyednek és modernnek hat. Imádom a Chanel Le Vernis Légende meleg karamell kiegyensúlyozott árnyalatait.

Úgy tűnik tehát, hogy Margot Robbie végre búcsút mondott Barbie-nak, és újra visszaszerezte saját esztétikáját.

Forrás: Glamour

Nyitókép: Profimedia