Margot Robbie BAFTA-díjátadón

Mindenki Margot Robbie és Emma Stone vicces BAFTA-pillanatáról beszél

A londoni 77. BAFTA-díjkiosztóra a világ minden tájáról érkeztek hírességek, hogy végigsétáljanak a vörös szőnyegen, majd lássák, ahogy Cillian Murphy, Da'Vine Joy Randolph és Mia McKenna-Bruce felkerül a 2024-es díj győzteseinek listájára.A vendéglistán szerepelt a walesi herceg is, valamint Hollywood legnagyobbjai; Ryan Gosling, Florence Pugh és Cate Blanchett is ott volt a Southbank Centre Royal Festival Halljában helyet foglaló A-listások között.

Néhány közelmúltbeli díjátadón már sikerült érdekes közeliket készíteniük a kameráknak a hírességek interakcióiról. A Golden Globe-on például Kylie Jenner és Timothée Chalamet szájáról próbáltuk leolvasni, mit beszéltek egymással, majd Taylor Swift és Selena Gomez közelije terjedt el, amin élénken mesélnek egymásnak.

Most azonban Margot Robbie és Emma Stone vitték el a legjobb híresség-arckifejezés címet, mivel a páros a vörös szőnyeg kellős közepén pletykálkodott a BAFTA ceremónia előtt. A kép zseniális: Margot és Emma utolérik egymást, majd a Szegény párák színésznője zihálva hallgatja a Barbie-sztár mondókáját, miközben a nyakláncát fogja, és tágra nyílt szemekkel néz.

A vicces fotók vírusként terjedtek a közösségi médiában, a páros rajongói pedig elméleteket gyártottak arról, hogy vajon miről is beszélgethettek.

Egy személy azt írta az X-en:

Emma Stone mindannyiunké, amikor Margot Robbie-val találkozik.

Egy másik hozzátette:

Biztos valami jó kis pletyka.

Neked van tipped? Egy dolog biztos − ez egy olyan celebbeszélgetés, aminek szívesen lennénk részesei.


Forrás: Marie Claire UK

Nyitókép: Profimedia