
Vannak ételek, amelyek nemcsak ízletesebbek, de egészségesebbek is, ha együtt fogyasztjuk őket. Bár elsőre meglepőnek tűnhet, bizonyos ételkombinációk révén a szervezetünk sokkal hatékonyabban képes felszívni a bennük rejlő értékes tápanyagokat.

Elsőre valószínűleg neked is furcsának tűnhet ez a kombináció: olívaolaj a kávéban. Az olívaolaj nem főzésre való? Persze igen, de az olívaolaj a reggeli kávédat is feldobja! Hasonló célt szolgál, mint a tej vagy a tejszín: krémesebbé és ízesebbé teszi kedvenc főzetedet.
október 28., 2024 ● Kovács Emese
Tényleg jó az olívaolaj a kávéba? Mindent erről a furcsa…
Kovács Emese

Az olívabogyó és az abból származó olaj egyike a természet legősibb gyógyhatású készítményeinek, amely nemcsak egészséges, de finom is.

Az olívaolaj már régóta a mediterrán étrend egyik alapanyaga, de csak a közelmúltban jöttünk rá, hogy nemcsak az ételek ízét teszi jobbá, hanem a szervezet működését is javítja.
február 05., 2024 ● Kovács Emese
Egy kanál szűz olívaolaj minden reggel? Mutatjuk a hatását!
Kovács Emese