Andie MacDowell

Tíz fontos divatpillanat 2021-ből ​

A korlátozások után a hírességek is kísérletezőbbé váltak: volt, aki különleges hajszínt próbált ki, és olyan is, aki öltözékével hívta fel magára a figyelmet. A továbbiakban tíz olyan személyt mutatunk be, aki 2021-ben meghökkentette a világot külsejével.


​1. Machine Gun Kelly és Megan Fox láncos manikűrje

Megan Fox és szerelme az idén többször is megörvendeztették a rajongóikat közös öltözékükkel és vörös szőnyeges megjelenésükkel. Megan szépségápolási termékének decemberi bemutatóján a szó szoros értelmében összeláncolták magukat, mivel a körmeiken végigvezetett díszítés összekötötte kettejük kezét.

2. Az ősz haj

2021 egyik legnagyobb divatlépése a természetes őszülés elfogadása felé vezetett. Először Andie MacDowell lépett a vörös szőnyegre ezüstös fürtjeivel, majd büszkén követte őt többek között Sarah Jessica Parker, Letíciaspanyol királyné és Kristin Scott Thomas is.

3. Jennifer Lopez

Ugyan alig vett részt nagy eseményeken, viszont Ben Affleckel közös románca egy külön alkalmat adott a rajongóknak összehasonlítani a húsz évvel ezelőtti képeket a mostaniakkal. Jenniferen valahogy nem fog az idő, és sokkal szebb, mint valaha volt.

​4. A Rachel-frizura visszatért

A Jóbarátok első évadjaiban Jennifer Aniston különleges fazonra vágott haja annyira betalált a rajongóknál, hogy hatására mindenki utánozni kezdte a stílust. A sorozat sztárjainak idei újraegyesítése ismét felélesztette ezt a trendet, főleg tiktokkerek és a fiatalabb generációk körében.

​5. Fehérített szemöldök

Igazán szokatlan, viszont idén tényleg divatba jött. Kim Kardashian is kipróbálta, utána pedig több világsztár is fehér szemöldökkel jelent meg a kamerák előtt.

6. ​Anya Taylor-Joy

A legtöbb ember odáig volt a fiatal színésznő alakításáért a Vezércsel című Netflix-sorozatban, majd minden díjátadón elkápráztatott minket szépségével és csodálatos stílusával. Kiemelkedik a sorból sellőuszonyszerű ruhája a Golden Globe-gálán.

​7. Naomi Osaka fonatai

Az olimpiai teniszbajnok természetes barna hajába vörös és arany árnyalatú csíkok vegyültek, mindezt pedig egy fehér hajgumival fogta össze a meccsek alkalmával. A különleges hajkorona aranyérmet érdemelt — írta a Vogue.

​8. Billie Eilish, a hajszínkaméleon

Az énekesnő rendszeresen változtatja hajszíneit, a zöldtől a szőkén át a jelenleg viselt barnáig minden árnyalat megvolt nála idén.

9. Iman a MET-gálán

Az Anna Wintour által rendezett MET-gála egyébként is az extrém ruháiról híres (itt írtunk a legőrültebbekről), de szépségben az egykori modell, Iman napkirálynőként mindenkit felülmúlt. Az eseményen egy Harris Reed tervező által készített aranyszínű melltartóban és tollas ruhában pompázott, mindemellett aranyozott bőrrel, füstös fekete szemmel és karamellszínű melírrel párosította a megjelenést.

​10. Kate Winslet az Easttowni rejtélyekben

Üdítő látvány volt egy olyan sorozatban látni a világ egyik legkedveltebb színésznőjét, ahol nem volt eltakarva sminkel és különböző maszkokkal. Egy későbbi interjúban Winslet arról áradozott, hogy jó érzés volt számára egy olyan ember bőrébe bújni, akinek nem számít a megjelenése, és nem tölt órákat a tükör előtt.


Nyitókép: Instagram/andiemacdowell