Az Adidas x Gucci együttműködésből született sarokcipő

A Gucci legújabb együttműködése minden falat ledönt a divat világában

A Gucci ezúttal egy nem várt kollaborációs kollekciót dob piacra egy meglepő társsal, az Adidasszal. Mindkét cég hatalmas múltra tekint vissza, ezúttal pedig bebizonyítják az embereknek, hogy az utcai divat és az előkelőség tökéletesen megférnek egymás mellett.


„A Gucci és az Adidas Originals megerősítik, hogy egyesítik erőiket egy új együttműködésben — Adidas x Gucci — , amely ötvözi a két márka örökségét és kreatív gondolatait"

— olvashatjuk az Adidas közleményét a Luxurylaunches oldalán.

A Gucci egy Instagram-posztban említette meg, hogy az egyedi, kombinált logóval ellátott termékekben a két márka kreatív nézetei találkoznak. Mindezek mellett elsőnek egy krémszínű blézert mutattak be a közönségnek, melynek zsebén kék színben tűnik fel az említett embléma.

A felső mellett egy ujjatlan kesztyűt is láthattak a rajongók, melynek a felső részén ugyanaz a minta tűnik fel fehér árnyalatban. A legszembetűnőbb outfit viszont egy divatos, elegáns cipő, az egyik részén arany színben a Gucci hagyományos címerével, másikon pedig az Adidas mindenki számára jól ismert Originals jelképével.

A kollekció további darabjait a luxusdivatház 2022-es őszi-téli bemutatóján leplezték le, február 26-án. A felsoroltak mellett beszerezhető lesz még többek között kézitáska, bőrkesztyű, kötött sapka, valamint egy szabott öltöny is.


Nyitókép: Instagram/gucci