Anne Hathaway

Anne Hathaway ezt a hétköznapi ruhát is vörös szőnyegessé tette Rómában

Anne Hathaway egy klasszikus ruhadarabot választott legutóbbi római vörös szőnyeges megjelenéséhez.A színésznőt a napokban az olasz fővárosban kapták lencsevégre, ahol a luxus Bulgari Hotelből kilépve egy Genovia királynőjéhez illő, teljesen fehér, hosszú ingruhában jelent meg. Az egyedi szabású darabot a Gap Inc. tervezte.

A Zac Posen kreatív igazgató által tervezett galléros, ujjatlan darab közepén bézs színű gombok voltak − ezek alsó felét Hathaway kigombolatlanul hagyta, felfedve hosszú lábait.

A földig érő ruhát akár a cannes-i strandokon vagy New York utcáin is viselhetnénk tavasszal, Hathaway egy áttetsző fehér fűzős bodysuit fölé helyezve adta meg neki a vörös szőnyeges eleganciát.

A pánt nélküli fűző melltartórészből, fehér csontozásból és egy átlátszó míderből állt. Hathaway a monokróm szettet hegyes fehér cipővel egészítette ki.

De az összeállítást igazán a sztár Bulgari ékszerei dobták fel: egy fehér gyémántos choker, közepén egy hatalmas zafírral, valamint hozzá illő gyémánt fülbevalók, egy körbe tekeredő gyémánt karkötő, és néhány gyémánt és zafír gyűrű. Pirosas sminket és fényes nude manikűrt viselt, sötét haja pedig selymes hullámokban omlott a vállára.

A szettet a Bulgari Aeterna High Jewelry Collection bemutatóján viselte az olasz városban, mely esemény egyben a márka 140. évfordulóját is jelezte.

Forrás: Harpersbazaar

Nyitókép: Shutterstock