A Giorgo Armani Neve kampányának egyik darabja, amit egy nő visel

Európai sípályák melett nyit pop-up üzleteket az Armani

Az Armani a Neve kollekció promóciójaként több pop-up üzletet nyit Európa különböző síparadicsomai mellett, hogy akár egyből a lesiklás előtt vegyünk magunknak új szettet. Tehát, ha az idei síelés alatt egy Armani emblémát pillantasz meg, akkor nem csak a szemed káprázik.


Az Armani divatház új, Neve című kampánya elsősorban luxus ruhadarabokat gyárt kifejezetten a téli hónapokra. Terveznek kabátokat, bundás pulcsikat és egyéb havas sportokhoz köthető öltözékeket. Az első üzletet december 21-én nyitják meg a franciaországi Courchevelben, ezek után pedig a svájci hegyekig megtalálhatóak lesznek a boltok.

Hol és mikor nyitnak pontosan ezek az üzletek?

Courchevel után a svájci Randogne sípályái mellett lehet beszerezni az új termékeket január 15-től, majd pár héttel később, február ötödikén nyitja meg kirakatát a St. Moritz-i üzlet. Végezetül február tizedikén Megève, francia településen jelenik meg az ismert divatház boltja.

Annak ellenére, hogy ezek az üzletek nem lesznek hosszan nyitva, a tervezők igyekeztek a lehető legstílusosabban rendezték be a helységeket. A Hypebeast cikke szerint a szomszédos hegyek és havas tájak látványára építették a dizájnt, mellette pedig törekedtek a márka elegáns kifinomultságának megfelelni.

A jégcsapokkal tarkított kirakat úgy lesz berendezve, hogy a kollekció azonnal megragadja a szemét minden arra járó síelőnek. Bent elegáns bútorok és lágy fehér lámpatestek vannak elhelyezve, a falakon pedig néha-néha feltűnik egy Giorgo Armani logó, ezzel pedig a cég egy kicsit szokatlan, mégis teljes értékű luxust sugall a vásárlóknak.