rozsaszin balerinacipo es egy taska

Balerina – tökéletes cipő a mindennapokra

A szezon legújabb cipőtrendje végre a lábunknak is kedvez: ezek a kecses, bármilyen stílushoz illő lábbelik kényelmesek, könnyűek, és bármilyen lábformára illenek. Éljenek a balerinák! (x)


A hétköznapok során igyekszünk nagy figyelmet fordítani kényelmünkre. A reggeli indulás napunk egyik meghatározója – fontos, hogy milyen ruházatot választunk magunknak, hisz akár ez egész napunkra hatással lehet. Ugyanilyen szempontokat kell figyelembe venni a cipő kiválasztásnál: egy kényelmetlen, szoros cipő akár tönkre is teheti a nap nagy részét.

Ha végiggondoljuk, milyen „kényelmes” lehetőségeink vannak, mit érdemes beszereznünk most, a tavasz kezdetekor, akkor legalább három-négy új variációval mindenképpen tervezzünk. A közösségi felületeken, a YouTube-on, különféle blogokban nagy mennyiségben találunk jó megoldásokat, így ezeket adaptálva bőven lesz lehetőségünk sikeres megoldásokat választani. De egy napfényes séta keretében is útba ejthetjük kedvenc butikjainkat, ahol az eladók segítségével is választhatunk remek ruha plusz cipő kombinációt. A lábbelik esetében már ebben az időszakban kerülhetjük a zárt és talán kevésbé kényelmes darabokat, ilyenkor már az egyszerűbb és könnyebb cipőket érdemes választani. Mutatunk két lehetőséget!

Új trend a balerinacipő

rozsaszin lapostalpu cipo kek hatteren

Néhány éve még nem is halottunk róla, ma pedig már az egyik legnépszerűbb cipő a balerina. Egyszerű és kényelmes viseletet biztosít a hétköznapokon és hétvégeken egyaránt, gyerekektől egészen az idősebbekig bárki bátran hordhatja. Egy egyszerű, könnyed ruházattal, de akár egy elegánsabb ruhával is bátran párosítható. Sokféle színben megvásárolható, eleinte a slim farmerrel együtt viselve terjedt el, de ma már nem ritka az sem, ha szoknyával vagy egy laza, légies ruhadarabbal együtt pillantjuk meg. A március/április beköszöntével új pezsdülést tudnak hozni a „balerinák”, ezernyi változatban elérhetőek, csak képzeletünk szab határt a változatoknak, a lehetőségek tárházának. Kiemelten népszerűek az egyszerűbb kialakítású változatai, de különféle kiegészítőkkel kombinált típusaival is találkozhatunk a kirakatokban. Érdemes a ruhatárunkhoz hasonlóan többféle színben is megvásárolni ezeket, így tavasztól őszig hűséges társunk lesz ez a cipőfajta, de egy napfényes, kellemes, száraz téli időben is bátran előkaphatjuk szekrényünkből.

Csizma – nem csak télen

Régi sztereotípia, hogy csak télen tudunk csizmát hordani. Jó, tudjuk, hogy nyáron, negyven fokban egy hagyományos csizma nem lenne megfelelő, de szerencsére a tervezők megalkották ennek a lábbelinek is a szinte négy évszakos változatát. Ez a telitalpú csizma. A kényelmi szempontokon túl természetesen megőrizhetjük nőiességünket és színek sokaságából választhatunk ebben az esetben is.

Stabil és tömör sarokkialakítása megbízható lábakra emel a mindennapos viselet során is, de egy alkalmi viseletkor is csodásan passzol a női szívekhez. Fontos szempont az is, ha elégedetlenek vagyunk lábunkkal, nem szeretjük a magassarkú cipőket, akkor a telitalpú csizmák ezen a vélt vagy valós problémákon is segíthetnek. Kényelmesebb viselete mellett megjelenésükben is kellőképpen újszerűek, ezért nem okozhat csalódást, sőt kellő megerősítést biztosít viselőjének.