Beatrix hercegnő és férje egymás mellett ülnek

Ennyiért te is megvásárolhatod Beatrix hercegnő ruháját

A 2022-es Chelsea-i Virágkiállításon Beatrix brit királyi hercegnő is részt vett, ráadásul a tökéletes esküvői vendég ruhában. Ha idén lakodalomba vagy hivatalos, de még nem döntötted el, mit viselj, akkor mindenképp fontold meg a hercegnő könnyen megvásárolható ruháját.


Hétfőn, a londoni Chelsea Virágkiállításon kapták lencsevégre Beatrix hercegnőt, aki egyenesen tündöklött virágos ruhájában. Az esemény híres a mesés virágkiállításairól és az élvonalbeli kerttervezésről és a hercegnő roppant kifinomultsággal választott az alkalomhoz tökéletesen passzoló ruhát.

Beatrix mellett feltűnt férje, Mapelli Mozzi is, aki sötétkék öltönyében épp oly elragadó volt, mint felesége. A fotókat elnézve az jutott eszünkbe, hogy a hercegnő öltözéke tökéletes lenne egy esküvőre vendégként.

Beatrix ruhája még mindig elérhető a Reformation nevezetű boltban, melyet akár online is megrendelhetünk. A dressz a Carolena fantázianevet kapta és összesen 112 ezer forintba kerül. A hercegnőn látott színeken kívül még elérhető három másik verzióban is a szett.

Kiegészítőknek egy csatos, fekete magassarkú cipőt viselt, színben és stílusban hozzá passzoló táskával, melyeket a Zara boltjában vásárolhatsz meg magadnak. Ezeken kívül még egy fehér, elegáns blézert hordott karján, amely tökéletesen kiegészítette a ruha színeit.

Nyitókép: Getty

Forrás: Marie Claire