Beyonce az On the Run II című turné során az NRG Stadionban 2018. szeptember 15-én Houstonban, Texasban

Érkezik Beyoncé új parfümje - ezt tudjuk róla

Beyoncé nemrég bejelentett hajápoló termékcsaládja után új eau de parfümmel is jelentkezik, amely idén ősszel lesz kapható. Bár az illat nevét még nem fedték fel, azt már tudjuk, hogy kizárólag az énekesnő honlapján lesz elérhető az amerikai és kanadai lakosok számára, a szállítás pedig novemberben kezdődik.

Az új illat, amely a klementin, arany méz, rózsa abszolút és arany borostyán jegyek keverékét tartalmazza, 160 dollárért lesz kapható, egyelőre csak egy, 50 ml-es méretben.

A Beyoncé-rajongók talán még emlékeznek a szupersztár legelső illatára, a 2010-ben piacra dobott Heat-re. Hatalmas népszerűségének köszönhetően ezt követte a második változat, a Heat Rush.

A sztár weboldalán található GIF alapján már sejthető, hogyan fog kinézni az új parfüm: úgy tűnik, hogy az üveg tetején egy félkupolás kupak lesz, a nyakán pedig lépcsőzetes élekkel.

Az illatot Franciaországban fejlesztették ki, Beyoncé készítette és tervezte, és a leírás szerint „művészetbe burkolták”.

Beyoncé-nak nem ez az első, a szépségápolás terén tett bejelentése idén. Tavaly májusban egy Instagram-posztot osztott meg, amelyen egy hajtincsét fogva ül egy pipereasztal előtt, amelyen válogatott laborminták voltak, ezzel utalva közelgő hajápoló termékcsaládjára.