Victoria Beckham a Beckham című dokumentumfilm premierjén Londonban 2023. október 3-án

Ezt érdemes átvenni Victoria Beckham bőrápolási rutinjából

Az egykori Spice Girl és márkaalapító a hétvégén 32 millió Instagram-követőjének mutatta meg bőrápolási rutinjának titkait.


Bár azt már tudjuk, hogy rajong a LED-fényért a bőr dúsításáért és fiatalításáért, és hogy saját termékcsaládja természetesen mindig kéznél van, Victoria Beckham egy extra elemet is elárult bőrápolási rendszeréből.

Az arcmaszk elengedhetetlen része Beckham bőrápolási rutinjának, és elárulta, hogy szereti 45 percig vagy egy óráig magán hagyni a maszkot, hogy a bőre valóban élvezhesse annak előnyeit. Beckham kifejtette, hogy az általa használt termékek inkább tisztító és tápláló hatásúak, nem pedig túl durvák, majd felvázolta a két tisztítószer használatának előnyeit (amelyek eltávolítják a sminket és a szennyeződéseket, miközben tisztítják és helyreállítják a bőrt).

Beckham megjegyzi, hogy attól függően váltogatja a maszkjait, hogy mire van szüksége a bőrének, és az intuitívabb megközelítés észszerű módja annak, hogy a legboldogabb, legegészségesebb bőrünk legyen.

Beckham egyszerű és racionalizált bőrápolási megközelítése szintén bölcs dolog, mivel a szakértők folyamatosan a kevesebb több megközelítés előnyeit dicsérik, amely nem terheli túl a bőrt felesleges hatóanyagokkal vagy összetevőkkel.

Nyitókép: Profimedia