Victoria Beckham

Ezeknek az illatoknak nem tudunk ellenállni: megérkeztek Victoria Beckham parfümjei

Victoria Beckham kétségkívül egyike a legnagyobb hírességeknek − de új illatai egyáltalán nem azok a tipikus celebparfümök.


A három illat − Suite 302, Portofino '97 és San Ysidro Drive − 200 dolláros (73 ezer forint) 50 milliliteres és 290 dolláros (106 ezer forint) 100 milliliteres kiszerelésben kapható, és ugyanúgy luxustermék, mint a sztár divatmárkája. Színes, zománcos üvegekben kaphatóak, amelyeket egy Beckham által talált vintage dizájn ihletett. Elmondása szerint mindegyik illat az életének és a David Beckhammel kötött házasságának kulcsfontosságú pillanatait meséli el, kikeverésükben pedig Jérôme Epinette mesterparfümőr segédkezett.

Beckham már nyolc éve dolgozik az illatokon − még jóval azelőtt belevágott, hogy elindította volna szépségmárkáját, a Victoria Beckham Beauty-t. De nem ez az első kiruccanása az illatvilágba: 2006-ban Daviddel és a Coty-val együtt dolgozták ki a népszerű illatot, az Intimately Beckham-et.

Az a hírességek illata volt. De ez most egy teljesen más élmény, más az árfekvése, és a kreatív folyamat is más. Az az illat akkora siker volt, hogy lehetővé tette számomra, hogy létrehozzam a saját márkámat

− mondta Beckham.

Az új illatok megalkotása Epinette-tel, egy „intenzív" és „személyes" utazás volt a tervező számára, aki azt mondja, hogy mindig is szerette az illatokat, de soha nem talált olyat, amelyet igazán szeretett volna. Ezért döntött úgy, hogy megcsinálja a sajátjait, és „ezeken az illatokon keresztül meséli el az ő és David szerelmi történetét”.

Ezek a parfümök merészek és tartósan viselhetőek − olyan embereknek készültek, akik szeretik, ha megdicsérik, milyen jó az illatuk. A Suite 302 fekete cseresznye, dohány és rózsa jegyeit tartalmazza, és a Beckham házaspár 2004-es fogadalom-megújításának emlékét hivatott felidézni. Tökéletes randiillat, nagyon érzéki. Ez a legsúlyosabb a három közül, titokzatos, szexi.

A San Ysidro Drive, egy rózsás parfüm sáfrányos és borostyános jegyekkel, amely napközbeni viselésre is jó. Ezt az illatot a Kaliforniába költözése és az ott felfedezett békés wellness-életérzés ihlette.

A három közül a legkönnyebb a Portofino '97, egy fűszeres citrus illat, bergamott, borostyán, tengeri jegyek, pézsma és pacsuli jegyeivel. Ezt az olasz tengerparton található szálloda nyitott erkélye ihlette, ahol a fiatal Victoria és David nyaraltak, mielőtt románcuk nyilvánosságra került volna. Az illat nyárias, friss érzést kelt.

Beckham azt mondja, hogy csak évekkel az illatok megtervezése után jött rá, hogy valójában mindkét nemnek megfelelőek. Elárulta, hogy nyáron David is viselte őket, anélkül, hogy ő bármilyen nyomást helyezett volna rá.

Sikeres divatmárkája, gyönyörű kozmetikumai, díjnyertes bőrápoló termékei, és most már illatai is vannak – kíváncsian várjuk, mit talál még ki a jövőben a Beckham pár női tagja.

Forrás: Harper’s Bazaar

Nyitókép: Getty Images