David Beckham és Victoria Beckham

Jön a Beckhamékről szóló dokusorozat, ami lerántja a leplet kapcsolatukról

David Beckham életét veszi górcső alá az a nagy érdeklődéssel várt négyrészes dokumentumfilm-sorozat, a BECKHAM, amely hamarosan érkezik a Netflixre.


Beckham maga fog mesélni a felemelkedéséről, valamint mindazokról az eseményekről, amelyek a brit popkultúra jelenségévé tették, és amelyek közé tartozik az egykori Spice Girl Victoria Beckhammel − akivel a mai napig boldog házasságban él, és négy közös gyermekük van − folytatott, nagy publicitást megélt kapcsolata is.

A trailer azt sejteti, hogy az egykori profi labdarúgó életének minden titka napvilágra kerül, „minden idők egyik legünnepeltebb sportolójának szűretlen történeteként".

Az előzetesben a most 48 éves játékosról készült képek és klipek montázsát látjuk − a kelet-londoni, szerény munkásosztálybeli gyermekkorától kezdve az elszántságáig, amikor a pályára lépett, hogy megmutassa briliáns futballtudását, amely hamarosan szupersztárrá tette.

A futballkarrierje mellett David Posh-sal való randizása is terítékre kerül a sorozatban: a ma már divattervezőnőként tevékenykedő Victoria a trailerben megemlíti, hogy akkori menedzsere sürgette, hogy „tartsa titokban" a románcot, és arra kényszerítette őket, hogy parkolókban találkozzanak.

David úgy fogalmaz, hogy az élete „valami mássá" vált, miközben óriásplakátokon és magazinok címlapjain látjuk őt, és rajongók tömegei veszik őket körül Victoriával. A doku a futballpályán történt legnagyobb ellentmondásait is bemutatja, a büszke Victoria pedig később arról áradozik, hogy „csak ment tovább".

'BECKHAM' Documentary Series | Official Trailer | Netflix

A Netflix kísérőszövege a trailerhez a következő:

A BECKHAM egy négyrészes dokumentumfilm-sorozat, amelyet az Oscar-díjas Fisher Stevens rendezett és az Oscar-díjas John Battsek a producere. Soha nem látott személyes archív felvételek keverékét mutatja be az elmúlt negyven évből, őszinte, mai pillanatokat, valamint interjúkat a családjával, barátaival és a futball-világ szereplőivel, akik részesei voltak az útjának.

David Beckham az Instagramján is megosztotta a trailert az alábbi szöveggel:

Tíz évvel azután, hogy visszavonultam a futballtól, büszkén osztom meg a Netflix dokumentumfilm-sorozat, a BECKHAM első trailerét. Nagyon hálás vagyok @fisherstevensnek az elmúlt két évben tanúsított partnerségéért, hogy életre kelthettem ezt a projektet. Sok órányi beszélgetés, sok történet, amit még sosem meséltem el, és sok ember az életemből és a karrieremből, akik megosztották az emlékeiket. Alig várom, hogy mindannyian láthassátok.

Még Ryan Reynolds is reagált a posztjára, kifejtve, hogy „már alig várja”, hogy láthassa a sorozatot. A Beckham október 4-től lesz elérhető a Netflixen.

Forrás: Glamour

Nyitókép: Shutterstock