Courtney Cox és Lisa Kudrow egy színpadon állnak egymás mellett

Sztárok, akik nyíltan felvállalják plasztikai beavatkozásaikat

Hollywoodban óriási nyomás nehezedik a sztárokra, hogy mindig a legjobb, legcsinosabb és legfiatalosabb formájukban jelenjenek meg. Az idő vasfoga azonban rajtuk is nyomot hagy, már annál, aki hagyja. Sok A-listás színész ugyanis különböző plasztikai beavatkozásokhoz nyúl, hogy megőrizze szépségét és fiatalságát. Mutatjuk, kik ők!


Ariana Grande

Ariana Grande a Grammy-d\u00edj\u00e1tad\u00f3n sz\u00fcrke ruh\u00e1ban

Getty


A fiatal énekesnő, Ariana Grande korábban bevallotta, hogy az évek során, már „egy tonna töltőanyagot”. A Vouge YouTube-csatornájára készültinterjúban a sztár nyíltan beszélt arról, hogy milyen szépészeti beavatkozásokon esett már át.

„Egy tonnányi ajakfeltöltést és botoxot csináltattam az évek során. 2018-ban hagytam abba, mert egyszerűen... túl soknak éreztem. Egyszerűen úgy éreztem, hogy el akarok bújni”

– mesélte elérzékenyülve.

„Sokáig a szépség számomra a rejtőzködésről szólt, és most úgy érzem, hogy talán már nem kell bujkálnom, mióta abbahagytam a töltőanyagok és a botox kezelését.”

Lisa Kudrow

Lisa Kudrow fekete bl\u00e9zerben \u00e9s feh\u00e9r bl\u00fazban

Getty


A Jóbarátok sztárja, Lisa Kudrow a The Saturday Evening Postnak adottinterjújában vallotta be, hogy 16 éves korában orrplasztikai műtéten esett át.

„A szerintem förtelmesből nem förtelmes lettem. A gimnázium váltás előtti nyáron csináltattam meg. Szóval rengeteg ember volt, aki nem tudhatta, hogy előtte milyen förtelmesen néztem ki. Ez egy jó, jó, jó változás volt.”

– mesélte.

Courtney Cox

Courtney Cox a Sikoly c\u00edm\u0171 film premierj\u00e9n fekete ruh\u00e1ban

Getty


Bár a Jóbarátok Monicája, Courtney Cox nem árult el pontos részleteket arról, hogy miket is csináltatott meg magán, a Running Wild with Bear Grylls egyik epizódjábanazt mondta:

„Csináltattam olyan dolgokat, amiket megbántam, és szerencsére ezek olyan dolgok, amik feloldódnak és eltűnnek. Szóval, öhm, ez jó, mert nem ez volt a legjobb megjelenésem.”

Victoria Beckham

Victoria Beckham z\u00f6ld ruh\u00e1ban

Getty


2014-ben az Allure magazinnak Victoria Beckham elárulta, hogy már régen voltak mellimplantátumai, azokat azóta eltávolíttatta. Elmondása szerint azután döntött úgy, hogy megszabadul az implantátumoktól és visszatér természetes formájához, miután látott magáról egy fotót, amin a mellei a „nyaka körül”.

Kourtney Kardashian

Kourtney Kardashian a 2022-es Met-g\u00e1l\u00e1n

Getty


A Kardashian-klán legidősebb lány gyermeke, Kourtney is mellnagyobbító műtéten esett át már egészen fiatal korában. A Nightline-ban adott interjújában azt mondta:

„Voltak mellimplantátumaim, igen. De ez olyan vicces, mert ez nem titok, nem is érdekel.”

Nicole Kidman

Nicole Kidman

Getty


A botoxot illetően Nicole Kidman így vélekedett:

„Sajnos kipróbáltam a botoxot, de kiszálltam belőle, és most végre újra tudom mozgatni az arcom”

mesélte a Huff Postnak.

Nyitókép: Getty