Victoria Beckham a Lola című film premierjén 2024. február 3-án Los Angelesben

Férje után Victoria Beckham is saját doku-sorozatot készít a Netflixszel

A sorozat a divattervezőt és az egykori Spice Girl-t állítja majd a középpontba.

Majdnem egy évvel David Beckham nagy sikerű dokumentumfilmjének megjelenése után Victoria Beckham is doku-sorozattal jelentkezik a Netflixen.

A sorozat Beckham popsztárból divattervezővé és szépségmogullá válását tárja fel. Az egyelőre cím nélküli projektet a Studio 99, David Beckham produkciós cége vezeti a Dorothy St Pictures-szel közösen.

„Victoria Beckham a 90-es évek Spice Girljeként kezdte, és a világ egyik legfelismerhetőbb nője. Posh Spice napjai talán már a háta mögött vannak, de ma Beckham egy divatbirodalom felépítésén dolgozik – és most a rajongók megismerhetik a mögötte álló történetet”

– olvasható a sajtóközleményben.

A hamarosan induló műsor Victoria divat- és szépségápolási vállalkozására fog összpontosítani, és a nézők „exkluzív hozzáférést” kapnak a Beckham családhoz. A dokumentumfilm azt is megörökíti majd, hogy az ikon milyen időt töltött a reflektorfényben, és hogyan zsonglőrködik a négygyermekes anyaság és a mogul lét között.

Azt egyelőre nem tudni, ki rendezi a produkciót, és a megjelenési dátumot sem jelentették még be.

„A legpozitívabb hír, hogy már készül egy Victoria Beckham dokumentumfilm-sorozat! A sorozat követni fogja az újjáalakulását saját márkájának kreatív igazgatójaként – exkluzív hozzáférést biztosítva Victoriához, a divat- és szépségiparához, valamint soha nem látott archívumához”

– közölte a hírt a Netflix az X-en közzétett bejegyzésében.

A streamingszolgáltató azt is bejelentette, hogy Gordon Ramsay is megkapja első dokumentumfilmjét. A brit sztárszakácsot kilenc hónapon keresztül fogják követni kamerával legnagyobb éttermi projektjének előkészületei során –London legmagasabb éttermének tetején. A Dionne Bromfield által rendezett produkció forgatása a tervek szerint 2025 februárjában kezdődik.

Ramsay-ék öt kulináris élményt terveznek kialakítani a 22 Bishopsgate-ben, a város második legmagasabb épületében. Emellett a nézők betekintést nyerhetnek a kulisszák mögé, többek között a vendéglős otthoni életébe is.