Sarah Jessica Parker

Sarah Jessica Parker egy használtruha-boltban bukkant rá erre a Carrie-ruhára

Az És egyszer csak… 2. évada az elmúlt hetekben tért vissza a képernyőkre, és annak ellenére, hogy még csak az első három epizódot láttuk, máris ugyanolyan divatosnak bizonyul, mint az előző.


A Valentino couture ruháktól kezdve a Hermès Birkin táskákig a sorozat biztosan nem szűkölködik a luxusdizájner darabokban. De gondolnád, hogy az évad egyik legfontosabb ruhadarabját valójában egy turkálóban találták?

Igen, a sorozat jelmeztervezői, Molly Rogers és Danny Santaigo szerint az új évadban Carrie Bradshaw által viselt élénk kék ruhát Sarah Jessica Parker maga találta meg egy adomány boltban.

A sorozat jelmeztervezői elárulták, hogy a szereplők rendszeresen adnak ötleteket a megjelenésükhöz.

Ahogy Molly Rogers elmondta, hogy Kristin Davis például rendszeresen küld nekik üzenetet, amiben azt mondja:

Egy nagyon aranyos ruhát találtam, 45 dollárba kerül, tökéletes lenne Charlotte-nak. Gondoljátok, hogy meg tudnátok találni, ha van a méretemben?
Sarah Jessica Parker a k\u00e9k over\u00e1lban

Fotó: Jose Perez/Bauer-Griffin/GC Images

Bár még nem láttuk azt az epizódot, amelyben Carrie kék adományboltban talált ruhája van, ha a paparazzi képek nem hazudnak, vásárlás közben viseli majd ezt a fazont.

Bár hajlamosak lehetünk azt gondolni, hogy Carrie karakteréhez (aki rendszeresen tetőtől talpig dizájner ruhát visel) nem illik ez a ruha, fontos megjegyezni, hogy mindig is rajongott a vintage divatért.

Elvégre ő az a karakter, aki egyszer azt mondta:

Épp a tökéletes 7 dolláros vintage ruhát kerestem a 300 dolláros cipőmhöz.

Örülünk, hogy Carrie vonzódása a vintage ruhákhoz az új évadokban is megmaradt.

Forrás: Marie Claire

Nyitókép: James Devaney/GC Images