egy magassarkús nő felemelkedik a férfihoz

Nem mindegy, milyen cipőt viselsz az első randin − ezt árulja el a személyiségedről

Akár egy szexi tűsarkú, akár egy sportos tornacipő a kedvenc lábbelid, a választásod rengeteg mindent elárul a személyiségedről.


Mi nők szívesen veszünk fel új cipőt egy randira, de sokszor nem is vagyunk tudatában annak, hogy milyen üzenetet küldünk a cipőnkkel – pedig ez fontos, különösen az első randin. Az, hogy mit viselsz, befolyásolhatja az első benyomást rólad, és ha ez nem olyan kedvező, lehet, hogy nem lesz második találkozó.

Tanulmányok szerint egy átlagos nőnek körülbelül 19 pár cipője van, és mindegyik más-más jelzést küld. De vegyük sorra, melyik cipő mit árul el rólad az első randin.

​1. Magas sarkú cipő

Egy tűsarkúban járó nőnek célja van! Ha magas sarkú cipőben jársz, kifinomultnak és szexinek látod magad. Sugárzik belőled a magabiztosság, és nyugodtan sétálgatsz 9 centis magassarkú cipőben. A férfiak tudni fogják, hogy komolyan gondolod, és jobb, ha vigyáznak, ha bármit is elrontanak veled.

​2. Lapos cipő

A laposcipős hölgy nem szeret figyelemfelkeltően öltözködni − ő praktikus és kényelmes. A balerinacipő szintén a nőiességről árulkodik! Minden környezetben és öltözködéstől függetlenül viselhető. Ráadásul elfér a táskádban, és tökéletes tartaléknak az esti szórakozáshoz, amikor a lábad már nem bírja a magassarkút!

​3. Térdig érő csizma

egy fiatal p\u00e1r biciklivel \u00e9s git\u00e1rral a term\u00e9szetben

Fotó: Shutterstock

A téli hónapokban minden nőnek szüksége van egy jó, hagyományos, fekete térdig érő csizmára. Ezek azt mutatják, hogy merész vagy, erős, és nem félsz attól, hogy észrevesznek. Nem mellesleg szuperszexisek mind lapos, mind magas sarokkal: bármilyen farmernadrágot 10-szer szebbé varázsolnak.

​4. Fekete cipő

Egy nő, aki kizárólag fekete cipőt visel, azt mondja, hogy kicsit konzervatív és kifinomult. Csendes és földhözragadt, talán még karrierista is, aki egyszerűen nem akarja felhívni a figyelmet a külsejére. Tisztelni fogja, hogy ragaszkodsz hozzá, és tudod, mit szeretsz.

​5. Világos cipők (színekkel és mintákkal)

Az élénk színek (mint például a piros) és az őrült minták (mint a leopárdmintás) azt mutatják, hogy magabiztos vagy, vad, és készen állsz a bulira. Egyediséget sugároznak, és azt, hogy nem félsz a figyelem középpontjában lenni!

​6. Tornacipő

A tornacipők azt mutatják, hogy sportos vagy, talán kissé földhözragadt, és nem zavar, hogy mit gondolnak rólad az emberek. Talán természetjáró is vagy, és egyáltalán nem félsz attól, hogy egy kicsit bekoszolódsz! Ez azt mutatja, hogy mindenre felkészültél, így a férfi olyan randira számíthat, mint még soha.

Nyitókép: Shutterstock

Forrás: YourTango