Ez a csillagjegyedhez passzoló tökéletes hajszín

Ez a csillagjegyedhez passzoló tökéletes hajszín

Ahogy megtaláljuk a számunkra tökéletes hajszínt, hirtelen minden a helyére kerül. Ilyenkor jobban áll a sminkünk és a ruha is rajtunk – megtaláljuk önmagunkat. A tökéletes szín és árnyalat megtalálása azonban sokszor nem könnyű feladat. Egy asztrológus segítségével azonban most eláruljuk, mely szín illik hozzád tökéletesen a csillagjegyed alapján.


„A hajunk az identitásunk látható része, és a személyiségünk és a stílusunk kifejezésére szolgál”

– mondta Solaris asztrológus a Bustle magazinjának. A megfelelő hajszín az lesz, amelyik kiegészíti a szemedet, a stílusodat és az általános energiádat. És itt jön a képbe az asztrológia.

„A kalandvágyó és merész természetükről ismert csillagjegyek, mint például a Kos és a Nyilas, nyitottabbak lehetnek az új hajtrendek kipróbálására és a hajszín gyakori változtatására”

– mondja Solaris.

„Másrészt a stabilitást és a hagyományt értékelő jegyek, mint a Bika és a Bak, talán jobban ragaszkodnak a klasszikus hajszínekhez”

– tette hozzá.

Szükséged van egy kis inspirációra? Mutatjuk a legjobb hajszínt a számodra!

Kos (március 21. - április 19.)


A Mars által uralt tüzes, magabiztos jegyként a Kos számára a merész, vibráló hajszínek, mint például a vörös és a réz, lesznek tökéletesek. Ezek a színek a szenvedélyes és energikus ént tükrözik.

Bika (április 20. - május 20.)


Bikaként számodra a legjobb választás a földes gesztenyebarna tónus. A megbízható és földhözragadt személyiségedet tökéletesen kiegészítik ezek a természetes árnyalatok.

Ikrek (május 21 - június 20)


Levegő jegyűként valószínűleg már szó szerint minden hajviseletet kipróbáltál, amit lehetett. Az Ikerek jegyű emberek számára tökéletesek a dinamikus hajszínek. Ilyen például a rózsaszín és a levendula.

Rák (június 21 - július 22)


A Hold által uralt vízjegyként szeretsz olyan meghitt, megnyugtató hangulatot sugározni, amely másoknak is megnyugvást hoz. Az ezüst és az ősz tónusok anyai energiát, valamint egy csipetnyi misztikumot sugároznak.

Oroszlán (július 23. - augusztus 22.)


Oroszlánként valószínűleg élénkszőke hajjal érzed magad a legjobban. A magabiztos Oroszlánok szeretik a merész és figyelemfelkeltő hajszíneket, mint például a szőke vagy az arany, mivel ezek tükrözik természetes kisugárzásukat és a feltűnési vágyukat.

Szűz (aug. 23 - szept. 22)


Szűzként valószínűleg abban a pillanatban, hogy megláttad Hailey Bieber mézszőke haját - és a bob fazonját – lementetted magadnak. Föld jegyűként az egyszerű, elegáns és könnyen karbantartható hajszínért élsz.

Mérleg (szeptember 23 - október 22)


A Vénusz által uralt légjegyként minden tevékenységedhez egy adag szépséget és harmóniát kell adnod, és ebbe a hajad is beletartozik. Ezért vonzódsz az olyan hajszínekhez, mint a karamell, a barna és a fekete, szemben a melírokkal. Bár a levegő jegyei mindig hajlandóak új hajszíntrendeket kipróbálni, te mindig visszatérsz a jól bevált és igazihoz.

Skorpió (október 23 - november 22)


Fesd a hajad mély bordó árnyalatúra, és mindenki messziről tudni fogja, hogy Skorpió vagy. A Skorpiókat a zodiákus legszexibb, legrejtélyesebb jegyeként tartják számon. Ennek ellenére mélyen intuitív és empatikus vízjegyként nem bánod, ha egy kicsit boszorkányosnak is tűnsz.

Nyilas (november 22. - december 21.)


Kalandvágyó és szabad szellemű tűz jegyűként arról vagy ismert, hogy vakmerően felkened a dobozos hajfestéket. Nem ragaszkodsz a hajszínedhez vagy a frizurádhoz. Próbáld ki az élénk kéket vagy a vibráló zöldet - ezek passzolnak merész energiádhoz, és még vagányabbnak érzed majd magad.

Bak (december 22. - január 19.)


A gyakorlatias és fegyelmezett Bakok a klasszikus és időtálló hajszíneket, például a feketét vagy a sötétbarnát részesítik előnyben a trendi vagy szupervilágos árnyalatok helyett. Föld jegyűként a csillogás, a fényesség és a professzionalizmus a fontos számodra. Ha sötét hajad van, fényesíts az árnyalatán. Ha világosabb a hajad, válaszd a mély, pirított gesztenyebarna színt à la Dakota Johnson.

Vízöntő (január 20. - február 18.)


Vízöntő, te egyértelműen az egyik legegyedibb és legfüggetlenebb csillagjegy vagy, ezért is szereted az olyan szokatlan, bohókás árnyalatokat, mint a kék és az ezüst. Ezek a színek megragadják az egyéniségedet és az eredetiség iránti szeretetedet. Azt is tudatják az emberekkel, hogy menő, furcsa és érdekes vagy anélkül, hogy egy szót is szólnod kellene.

Halak (február 19. - március 20.)


Halakként álmodozó és együttérző vízjegy vagy, amelyet a Neptunusz - a kreativitás és az álmok bolygója - irányít, így a legjobban olyan művészi árnyalatokban érzed magad, mint a levendula, az ezüst, a jégszőke és a pasztellrózsaszín. Ezek a színek fokozzák misztikus és fantáziadús természetedet.Nyitókép: Tommy van Kessel on Unsplash