Dakota Johnson

Dakota Johnson legjobb megjelenése egyben a világ legegyszerűbb outfitje is

Úgy tűnik, nincs olyan Dakota Johnson-ruha, ami ne tetszene nekünk. Akárcsak Zendaya, az ő megjelenése is mindig jól átgondolt tetőtől talpig. És a mindig tökéletes frufrujáról már ne is beszéljünk.


De a közelgő filmje, a Materialists forgatásán készült fotók új szintre emelték a dolgokat. A Nike tornacipővel párosított virágos ruhától kezdve a pántnélküli kék ruhán át a klasszikus blézer és csizma kombóig minden megjelenése könnyednek, vagánynak és elegánsnak tűnt.

A mi kedvencünk az összes közül? A legkönnyebben újraalkotható: farmer egy fehér tanktoppal.

Néha a legjobb outfit a legegyszerűbb és legkevésbé átgondolt, Dakota Johnson is ezt bizonyítja. Ezt a szettet többször is láttuk rajta a forgatás alatt.

Egy magas derekú, egyenes szárú farmer − ez az alapvető ruhadarab minden gardróbban ott van, és Dakota nemrég egy másik, ugyancsak nélkülözhetetlen darabbal − egy fehér tank toppal − kombinálta nagy sikerrel.

A farmer és a fehér trikó a divat mindene − egy egyszerű, megbízható alapszett, amivel nem lehet hibázni. Ha egy kis extrára vágysz, jöhet a rétegzés és a kiegészítők.

Nem lehet alábecsülni azt a tiszta stílust és sokoldalúságot, amit egy egyszerű farmer és egy fehér póló kombinációja sugároz. Ez a klasszikus kombináció a könnyed elegancia esszenciája, és bizonyítja, hogy a kevesebb több is lehet.

Forrás: Glamour UK

Nyitókép: Shutterstock