A Dior márka karácsonyi megjelenése

Az internet népe megőrül ezért az új Dior folyékony rúzsért

A Dior új glitteres folyékony rúzsa ünnepi szezon a javából.


A TikTok és az Instagram platformja szabályosan felrobbant az elmúlt napokban egy új Dior terméknek köszönhetően, amely olyan extra csillogást biztosít az ajkaknak, amilyet eddig még sosem láttunk.

A márka Rouge Dior Forever Liquid Glittery Finish néven adta ki az új folyékony rúzsát, mely 5 perc száradási idő után az ajkakat összeérintve csillogó finish-t ad az ajkaknak. Ennél ünnepibbet pedig el se tudunk képzelni.

A termék 47 fontba, azaz kicsivel több mint 20 ezer forintba kerül és hazánkban egyelőre üzletekben nem lehet kapni, csak rendelve szerezhetjük be. A rúzs 4 árnyalatban kapható, egy sötét rózsaszínes (Seductive), egy tégla szín (Fascinating), egy lilás (Magical) és egy klasszikus vörös árnyalatban (999), melyek közül utóbbi a legkapósabb.

A rúzs megjelenése óta a TikTok és az Instagram szabályosan felrobbant és az influenszerek sorra töltik fel videóikat a termék teszteléséről és azt kell mondjuk, nem csak ők imádják a terméket, de mi is, akik csak videón keresztül csodáljuk.

Nyitókép: Instagram