anya taylor-joy dior

​​Anya Taylor-Joy lett a Dior legújabb nagykövete​​​

A Vezércsel című sorozat színésznője nem csak Hollywood új kedvence, hanem a divat világában is egyre felkapottabb: most már hivatalosan is a neves divatház, a Dior nagykövetévé nevezték ki.


A huszonöt éves amerikai származású színésznő, Anya Tailor-Joy idáig is szívesen működött együtt a márkával, örömmel viselte darabjait a legnépszerűbb vörös szőnyeges megjelenéseikor. A közelmúltban rendszeresen dolgozott együtt Law Roach stylistal, aki olyan hírességeket öltöztetett már, mint például Zendaya és Tom Holland.

„A Dior örömmel jelenti be, hogy Anya Taylor-Joy a divat és a smink új globális nagykövete"

—írta a márka a közösségi oldalán.

Mindezek mellett azt is megemlítették, hogy az elmúlt hónapokban több Dior alkotást is viselt, kiemelték a Critics' Choice Awardsot, ahol a modern eleganciát testesítette meg a 2020-as tavaszi-nyári kollekció drapp és makramé részletekkel ellátott tüllruhájában, valamint Dior Beauty sminkjével.

Taylor-Joy, mint a francia divatház legújabb toborzója, azonnal ki is nevezte reklámarcnak a fiatal tenisztehetséget, Emma Raducanut.

„A 18 éves brit teniszvirtuóz a 2021-es US Open győztese, egyedi játékstílusával, multikulturális személyiségével, hitelességével és rendkívüli karrierjével már felrázta a szabályokat"

— olvashattuk a divatház közleményét a HOLA! cikkében.

A fiatal színésznő mindemellett megnyugtatta a rajongóit, hogy az új feladatai mellett filmes karrierjét sem fogja elhanyagolni. Többek között szerepelni fog Ralph Fiennes mellett a The Menuben, a Mad Max – A harag útja előzményében, és a The Northmanben, ami 2022-ben fog megjelenni.

Elnézve ezeket a címeket, valamint tudva azt, hogy a Vezércsel milyen népszerűségnek örvend, szinte biztos, hogy sokszor fogjuk még látni a fiatal színésznőt meseszép Dior ruhákban a vörös szőnyegen.