Anya Taylor-Joy

Soha nem látott fotók kerültek nyilvánosságra Anya Taylor-Joy esküvőjéről

Anya Taylor-Joy váratlanul megosztotta egyik legnagyobb titkát, amit eddig féltve őrzött: két éve ment férjhez párjához, Malcolm McRae-hez.Házassági évfordulójuk alkalmából a szertartásukról készült fotókat és videót osztott meg az Instagramon. A színésznő az alkalomra egy egyedi, telt szoknyás Dior ruhát viselt, amit kolibrik díszítettek. A ruhára „gyönyörűen hímezte a szerelmünk történetét a @dior" − írta a poszthoz.

Két évvel ezelőtt, bolondok napján titokban feleségül vettem a legjobb barátomat New Orleansban. Annak a napnak a varázsa örökre beleivódott lényem minden sejtjébe. Boldog második (első) évfordulót szerelmem...te vagy a legkirályabb🫀 igen, azok anatómiailag helyes szív torták. Igen, én vagyok a vámpír Lestat

− osztotta meg Taylor-Joy.

Mutatjuk a fotókat, amelyek közül az egyiken a násznép sorai között Cara Delevingne is felbukkan.

McRae a saját Instagramján is megosztott pár fotót.

Most is szeretlek, és valahogy mindig is szerettelek, ennek sosem lesz vége. Boldog kétéves évfordulót, gyönyörűségem

− írta Taylor-Joy-nak.

Kiderült, hogy McRae és Taylor-Joy sokkal régebb óta házasok, mint azt a nyilvánosság sejtette. 2023 októberében fotók jelentek meg egy másik olaszországi ünnepségről, amelyről a média azt állította, hogy az esküvőjük volt. Úgy tűnt, hogy Taylor-Joy ugyanazt az esküvői ruhát viselte az olaszországi eseményen készült fotókon, és egyes hírportálok szerint 150 vendég vett részt a pár különleges hétvégéjén.

A pár eddig őrizte kapcsolatát a külvilágól. Először 2021 májusában derült fény romantikus kapcsolatukra, majd egy évvel később, 2022. április 1-jén összeházasodtak. Az esküvőjükről szóló pletykák először csak három hónappal később, júliusban jelentek meg a bulvársajtóban.


Forrás: Elle

Nyitókép: Profimedia