Gwen Stefani

Elég ütős lesz Gwen Stefani új szépségmárkája

Ilyen extravagáns kinézettel mi mást várnánk tőle?

Március 3-án dobja piacra szépségmárkáját, a GXVE-t Gwen Stefani, írja a brit Elle Magazin. Az új darabok között szerepel az az árnyalatú rúzs is, melyet évtizedek óta láthatunk magán az énekesen is.

Az emberek 35 éve azt kérdezik, hogy „milyen rúzst viselsz?”, így kézenfekvő volt, hogy ezzel kezdjem

– nyilatkozta a lapnak adott interjújában.

Bár sminkkollekciója új, Stefani nem újonc, sőt, valójában jóval megelőzte a sztárok szépségápolási vállalkozás-rohamát, hiszen 2003-ban alapította L.A.M.B. nevű divatmárkáját. És ellentétben más hírességekkel, akik a smink és a bőrápolás világába csak úgy botlottak bele, hogy nagyszerű sminkmesterek szárnya alatt tanulták el szépségápolás csínyját-bínját, az énekes kislánykora óta jól ismeri a szakmát.

A zene valami váratlan dolog volt, de a sminkelés olyasmi, amit mindig is csináltam kislánykorom óta. Nem is tudom, miért. Nem tudom, hogyan, de belém született. Mindig is szerettem

– fogalmazott.

Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az a tény, hogy a popsztár énekesi pályáját megelőzően sminkesként dolgozott egy kaliforniai pláza sminkes standjánál.

Stefani „hihetetlen ajándéknak” látta a lehetőséget, hogy igényes sminkeket készíthet a vásárlóknak ingyen, és ugyanezt a kreatív útmutatást szeretné nyújtani a GXVE-vel is.

„Nincs szükségem arra, hogy ezt csináljam. Nem kell dolgoznom. De a mögöttem álló összes áldással együtt ez az én visszaadatom. Ez az esélyem, hogy örökséget hagyjak magam után, és felépítsem a célomat. Tudom, hogy a smink erős érzést ad nekem, és azért csinálom ezt, mert szeretném ezt az érzést megosztani az emberekkel.

Az énekes egész karrierje során maga készítette a sminkjét. Azt mondja, hogy ez a rituáléja, mielőtt színpadra lép. A GXVE-nek köszönhetően a készletének alapvető dolgai lesznek így elérhetőek.

Stefani elmondása szerint megjelenését mindig is a régi Hollywood inspirálta: vörös ajkak, matt púder, macskaszem, éles szemöldök. A kollekció természetesen tartalmazza ezeket az alapdarabokat és még egyéb termékeket is. Ami még jobb, hogy az ajak-, szemöldök- és szemhéjfesték termékek mind újratölthetőek.

A kollekcióban többek között található egy matt és egy fényes rúzs, egy matt szájfény, egy négy színből álló szemhéjfesték-készlet, egy szemceruza, egy szemöldökceruza és egy alapozó.

A GXVE hivatalosan március 3-án jelenik meg a márka honlapján, a Sephora üzletekben pedig március 10-én.

Nyitókép: Getty Images for Fondation Prince Albert II / Daniele Venturelli