Az Emily Párizsban egyik jelenete

Az Emily Párizsban 3. évada megemelte ezeknek az ékszereknek a népszerűségét

Az Emily Párizsban 3. évada nagy port kavart a történetével, de talán mindennél nagyobb figyelmet kaptak a divatos megjelenések és a kiegészítők. Egy bizonyos ékszerfajta minden eddiginél nagyobb népszerűségre tett szert a sorozatnak köszönhetően.


A rajongók egyetértenek abban, hogy Alfie sokkal jobbat érdemelt volna, valamint abban is, hogy a Kir Royale isteni lehet. A megjelenés óta sokat emlegetett ital történetéről és elkészítési módjáról egy korábbi cikkünkben lehet részleteket olvasni.

Bár a sorozat még csak decemberben rukkolt elő a harmadik évaddal, az új részek mégis nagy hatást gyakoroltak a divat világára. Az emberek hasonló szetteket kreálnak maguknak, mint Emily-é, felkeresik a megemlített — vagy megjelenített — márkák szembetűnő darabjait, a rajongólányok pedig a főszereplőéhez hasonló frufrut vágatnak maguknak.

Itt lehet elolvasni, hogyan készült a főszereplő trauma frizurája.

A ruhák mellett az új részekben a kiegészítők is nagy szerepet kaptak. Emily egy több mint 500 font értékű nyakláncot viselt, E iniciáléval, amivel motiválni tudta a rajongótáborát. A Pandora nyilatkozata szerint a cég 42 százalékos növekedést ért el az Alphabet Charms-ra vonatkozó helyszíni keresésekben a sorozatnak hála.

Már az első epizód után 36 százalékkal nőtt a kereslet az ilyen típusú medálokra, és 55-tel a karkötőkre.

Valószínűleg a következő évadoktól is hasonló sikert várhatunk. De mire lehet számítani az új részektől és mikor láthatjuk újra kedvenc karaktereinket? Egy korábbi írásunkban összefoglaltunk minden lényeges tudnivalót, amit eddig hallani lehetett a forgatások kapcsán.

Forrás: Marie Claire