Emily Ratakjkowski

Emily Ratajkowski megnyitotta a csizmaszezont, nem is akárhogyan

Úgy érzed, kicsit korán érkezett idén az ősz? Akkor várj, amíg meglátod Emily Ratajkowski legújabb street style pillanatát.


Ratajkowski az utolsó szöget is beverte a nyár koporsójába, amikor előkapott egy pár gesztenyebarna színű Ugg Classic Dipper csizmát, amelyet egy ultraalacsony derekú kötött szoknyával párosított az ősz legtrendibb árnyalatában, paradicsomvörösben.

Bár a szoknya és a csizma kombináció kétségtelenül szokatlan, a darabok kellemes, laza kontrasztot alkotnak a felsőrészen lévő, strukturáltabb rétegekkel.

Emily Ratajkowski

Fotó: Getty Images

Ratajkowski a megjelenést egy fekete farmerdzsekivel egészítette ki, amelyet egy kivágott fehér tank top és egy még inkább kivágott fekete kapucnis pulóver fölé vett fel. És bár a cipőválasztása alkalmi volt, a macskaszemes napszemüveg és az arany részletekkel díszített fekete táska kifinomult külsőt kölcsönzött viselőjének.

Nem ez az első alkalom, hogy Emily Ratajkowski az ősz legkényelmesebb cipőjét felhúzta. A modell 2020 szeptemberében az Ugg Ultra Mini Classic Boots-ot neonszínű kapucnis pulóverrel és szabott bőr blézerrel stilizálta, az alsót pedig teljesen mellőzte.

Emily Ratajkowski

Fotó: Getty Images

Ha Ratajkowski őszi megjelenésére azt mondjuk, hogy igazi New York-i hangulatot áraszt, akkor Zendaya nemrég az esztétika kaliforniai változatát mutatta meg nekünk Instagram sztorijában.

Szeptember 21-én az Eufória színésznője egy autóablakos szelfihez pózolt egy pár feltekert fehér boxeralsóban a bőrből készült, vádliig érő csizmával, a megjelenést pedig luxus ékszerekkel és egy tengerészkék Warriors sapkával egészítette ki.

Forrás: Glamour

Nyitókép: Getty Images