Emily Ratajkowski

Emily Ratajkowksi legátlátszóbb ruhái: íme az 5 győztes

Emily Ratajkowski nem zárkózik el egy-egy statement darabtól, és prűdnek se nevezhetjük. Merész ruhái a általában keveset bíznak a képzeletre, és egyszerre hozzák lázba a paparazzókat és a divatvilágot. Most összeszedtük eddigi legmerészebb választásait.


Ratajkowski stílusa a magabiztosság finom koktélja: egy csipetnyi „így ébredtem" lazaság és egy csipetnyi „gyere rám" attitűd. Nem követi a trendeket, ő határozza meg őket.

Divatválasztásai persze gyakran hangos visszhangokat szülnek az interneten. A kommentszekciókban viták robbannak ki a feminizmusról, a tárgyiasításról. De úgy tűnik, EmRatát nem zavarja a dolog, arra használja a platformját, hogy a női testet a saját feltételei szerint ünnepelje. Stílusa egyszerre beszélgetésindító és az egyéniség ünneplése. Az alábbiakban bemutatunk öt szettet, amivel a sztár újradefiniálta a bimbófelfedés művészetét.

​A puszta mestermű

EmRata-ra mindig számíthatsz, ha egy-egy határokat feszegető vörös szőnyeges pillanatot keresel, és ez a 2024-es Met-gálán sem volt másképp. Egy vintage, gyémántokkal kirakott Versace Haute Couture ruhában tündökölt a 2001-es őszi/téli kollekcióból, amely egy áttetsző mestermű volt.

​Görög istennő

Az elvárt, alig takaró ruha helyett EmRata egyedi megközelítést választott a 2024-es Vanity Fair Oscar afterpartijára. Szoborszerű alakját egy szoborszerű fehér ruhába öltöztette. Jacquemus szobrászati tervezésű ruhájának ugyanis látható, beépített bimbói voltak, és ezzel újra is definiálta a vörös szőnyeges „leleplezés" fogalmát.

​Runway Chic

A 2023-as Marc Jacobs show-n egy áttetsző barna felsőt viselő Ratajkowski keveset takart, és még kevesebb teret hagyott az online ítélkezésnek. Pimasz Instagram-felirata így szólt:

Hallottam, hogy az Instagramon felszabadították a mellbimbót, így... Köszönöm @marcjacobs.

​Disco Inferno

Felejtsd el az alig hordható ruhákat. A 2023-as Vanity Fair Oscar afterpartyra egy csillogó, ezüstös Feben kötött ruhát viselt egy semleges tangán – ez a megjelenés egy folyékony fémmé pörgetett diszkógömbhöz hasonlított.

​Kis fekete ruha

Emily Ratajkowski

Fotó: Profimedia

A hagyományokat és a melltartót is otthon hagyta EmRata megjelenése a 2022-es Swarovski ünnepi partin. Aya Muse fekete maxiszoknyát és áttetsző felsőt viselt, a megjelenést pedig egy fekete táskával egészítette ki.

Forrás: Bustle

Nyitókép: Shutterstock