fiatal menyasszony esküvői ruhában fogja az esküvői csokrát

Beléptünk az esküvő szezonba: ezek a legszebb menyasszonyi körmök

Minél előbb kitaláljuk, hogy milyen körmöket szeretnénk viselni a nagy napon, annál több időnk van vele kísérletezni, hogy valóban tetszik-e az árnyalat, a forma vagy a díszítés. Ha azonban az utolsó pillanatra hagytad és még most sem tudod, hogy a közelgő esküvődön milyen körmökkel mond ki a boldogító igent, akkor se ess pánikba! Összegyűjtöttük a legszebb esküvői körmöket, amiket menyasszonyok viselhetnek. Induljon hát az esküvő szezon!


Tiszta csillogás

Egy visszafogott, lágy csillogás, mely a napon csak úgy ragyog egyáltalán nem túlzó és még pont az elegáns kategóriában is megállja a helyét. Ezt azoknak a menyasszonyoknak ajánljuk, akik a hétköznapokon is szeretik, ha picit fényesebb, csillogósabb a manikűrjük.

Rövid milky

Ha a legtöbbször a letisztult, egyszerű, de elegáns megjelenést preferálod, akkor érdemes ezt az esküvői ruhádban, frizurádban és körmeidben is tükrözni. Ez a rövid milky köröm akkor lesz tökéletes a számodra, ha a hétköznapokon is a rövid, egyszerű, de elegáns körmöket szereted viselni.

Klasszikus francia

És a manikűr, amit körülbelül minden második menyasszony kér az esküvőjére: a klasszikus francia. Időtálló, stílusos és roppant elegáns. Tökéletes választás minden menyasszony típus számára.

Hosszú nude

Azok, akik a hétköznapokban is a hosszú körmöket szeretik viselni bátran választhatnak szintén hosszú formát az esküvőjük napjára is. Ebben az esetben azonban arra érdemes ügyelni, hogy ne essünk túlzásba a díszítéssel, hiszen így is elég feltűnő lesz a hossza miatt. Érdemes nude, bőrszínekben gondolkozni, esetleg egy mikro franciában.

Gyöngyös

Abban az esetben, ha a ruhád is tartalmaz gyöngyös berakásokat, érdemes megfontolni, hogy a körmünket is hozzá igazítsuk. Manapság ráadásul hatalmas trend lett a 3D-s körmök viselése, így néhány gyöngy segítségével elegánsak és trendik maradhatunk.