Bridgerton harmadik évada

A sorozattörténelem leggyönyörűbb esküvői ruhái - a Gossip Girltől a Bridgertonig

Nincs is jobb érzés annál, mint amikor kedvenc televíziós karaktereink szerelembe esnek és eljutnak a boldog befejezésig is. Függetlenül attól, hogy szeretjük-e ezeket a szereplőket, abban mind egyetérthetünk, hogy a menyasszonyi ruháik káprázatosak voltak a sorozatokban. Mutatjuk is a legkiemelkedőbb ruhakölteményeket!


Penelope Featherington


A Bridgerton család sorozat 3. évada a legjobb barátokból lett szerelmesek, Penelope Featherington és Colin Bridgerton románcát állította a középpontba. Számos forró kaland után a 7. epizódban házasodtak össze.

Penelope egy álomszerű, halvány púderszínű menyasszonyi ruhát viselt, mindezt igazi Bridgerton-módra puffos ujjakkal és a hírhedt "Bridgerton Boob" dekoltázzsal. A szoknyarész 3D-s virág motívumokat tartalmazott, mely merőben eltért a popkultúrában gyakran kiemelt, teljesen fehér ruháktól.

Serena Van Der Woodsen


A Gossip Girl fináléjában Serena Van Der Woodsen feleségül megy Dan Humphrey-hoz, azaz magához Gossip Girlhöz.

Az Upper East Side aranylánya karakteréhez hűen egy feltűnő esküvői ruhát viselt, mely olyan volt, mint a folyékony arany. A Georges Chakra couture pánt nélküli ruhája egyben egy rejtett utalás is a sorozaton belül, mely felidézte azt az aranyozott ruhát, amit Serena viselt a Cotillionon az első évadban, ami karaktereik szerelmi történetének különös fordulópontja is volt.

Blair Waldorf


A méhkirálynő Blair Waldorf nem egy, hanem rögtön két esküvői ruhát is viselt a sorozatban, ugyanis szerelméhez, Chuck Bass-hez csak a második esküvőjén ment hozzá.

Bár az első ruhája királyi ruhának is megfelelt (szó szerint, mert a monacói herceghez ment feleségül), a Chuck Bass-szel kötött házassága olyan divatpillanatot biztosított, amely a popkultúra ikonjává vált.

Blair második esküvőjén egy hosszú ujjú, gyöngyökkel díszített Elie Saab kreációt viselt. A ruha derékszíjjal és finoman bővülő szoknyával maximálisan elegáns volt - akárcsak maga B királynő.

Lorelai Gilmore


Régi babona, hogy balszerencsét hoz, ha látják a menyasszonyt a ruhájában az esküvője előtt. Szóval a babona tehetett Lorelai Gilmore és Luke Danes sikertelen esküvőjéért a Szívek szállodájában.

Ez azért is volt szomorú pillanat, mert Lorelai rendkívül izgatott volt, hogy megtalálta a „tökéletes” esküvői ruhát: egy pánt nélküli, díszített mellrészű, tüllszoknyás ruhát. A ruha olyan volt, mint maga Lorelai.

Carrie Bradshaw


Carrie Bradshaw végül nem a Vivienne Westwood menyasszonyi ruhájában mondta ki az igent, de a ruhája így is megérdemli az említést.

Monica \u00e9s Chandler esk\u00fcv\u0151je a J\u00f3bar\u00e1tokban

Instagram


Bár volt néhány emlékezetes menyasszonyi ruha a Jóbarátok 10. évadában, Monica Geller minimalista ruhája volt az, amely mindenki szívét elnyerte. Monica a sorozatban egy egyszerű, klasszikus és mégis rendkívül elegáns fehér ruhában mondta ki a boldogító igent.

Nyitókép: Instagram

(Bustle)