Eva Longoria

Eva Longoria rövid frizurára váltott, és mi máris imádjuk

Eva Longoria védjegye a jellegzetes fényes, hosszú barna haj. A színésznő néha kiegyenesítette természetes fürtjeit, máskor lágy, kócos hullámokban viselte őket − egészen mostanáig.


Mivel a Született feleségek óta kedveli ezeket az időtlen frizurákat, egyáltalán ne gondoltuk volna, hogy egy mullettel vagy egy modern bozontos frizurával kísérletezik majd. Ennek ellenére az eredmény magáért beszél – mi legalábbis egyből a megszállottjai lettünk.

Az elmúlt években egyre népszerűbbé váltak a mulletek, olyan hírességek kísérleteztek vele, mint Miley Cyrus, Zendaya és Billie Eilish, és meggyőztek róla minket is, hogy kipróbáljuk. Korábban ezt a frizurát a focistákhoz, a rocksztárokhoz és az általános lázadáshoz társították, de az új generáció újra felfedezte magának a vágást.

Eva Longoria a stílus lágyabb, bozontosabb változata mellett tette le a voksát. Új haja nagy változás minden korábbi fazontól, amit eddig láttunk rajta. A megjelenésért régi fodrásza, Dimitris Giannetos a felelős, aki az Instagramon a következő képaláírással látta el az Evát bemutató posztot:

A Mick Jagger Shag: egy friss frizura a nagybetűs nőnek, Eva Longoriának.

A színésznő először a Los Angeles-i LaCena rendezvényen jelent meg a friss vágással. A hosszú, fekete, aszimmetrikus ruhában, magas, fekete tűsarkú cipőben és visszafogott ékszerekkel makulátlanul nézett ki, a sminkjét pedig megoldotta egy egyszerű fekete macskaszemmel, műszempillával és lágy barna ajakfestéssel.

Giannetos egy laza, nedves hatású frizura mellett döntött, melyhez az Opus Beauty, Steeve Foussard, L'Oréal Paris (a színésznő régóta a márka nagykövete) és a Gee Hair termékeit használta.

A fürtök természetes áramlását megtartva imádjuk ebben a megjelenésben, hogy mennyire sokoldalú, hiszen hordható feltűzve, frufruval vagy kiegyenesítve is.

Te is kedvet kaptál ahhoz, hogy elkészíttesd ezt a megjelenést? Ajánljuk, hogy először mindenképp konzultálj a fodrászoddal, hogy eldöntse, illik-e az arcformádhoz és a hajszerkezetedhez ez a frizura.

Forrás: Glamour UK

Nyitókép: Getty Images