Emma Chamberlain

8 lehengerlő rövid frizura, ha újítanál kicsit a külsődön

Rád is rád tör a késztetés, hogy néhány havonta hirtelen teljesen megváltoztasd a külsődet? Lehet, hogy az évszakok váltakozása, a puszta unalom vagy a túlzott pinterest görgetés a bűnös, mindenesetre segít jobban érezni magunkat a bőrünkben.


Gondoltál már r. hogy rövidebbre vágatod a hajad, de nem vagy meggyőződve róla, hogy neked való? A sikkes francia bob frizurától kezdve az arcot keretező fürtökön át a pixie vágásokig, végtelen módja van a rövid hajnak. Sőt, már a hírességek is felpattantak a szekérre; mindannyian emlékszünk, amikor Zendaya bemutatta oldalra simuló bob frizuráját, vagy amikor Miley Cyrus elkápráztatott minket rövid mulletjával. Ha további meggyőzésre van szükséged, megosztunk pár inspirációt.

​1. Fürtös glamúr

Zendaya

Fotó: Getty Images

Ha a vörös szőnyegre illő megjelenésről van szó, azonnal Zendaya jut eszünkbe. Mióta idén bemutatta könnyedén kócos, 90-es évekbeli bobját, többféleképpen is láthattuk már, de ez a pattogós, oldalra omló, volumenes fürtökbe hulló vágás egyértelműen a kedvencünk.

​2. A mullet visszatérése

Miley Cyrus

Fotó: Getty Images

Bár köztudottan ellentmondásos stílusválasztásról van szó, mi örülünk a mullet újjáéledésének. Miley Cyrus vágása a régi vágású stílusnak egy szórakoztató, modern frissítést ad a kusza szálakkal és a felfordított végekkel.

​3. Hullámos farkas

Jenna Ortega

Fotó: Getty Images

A Wednesday-sztár, Jenna Ortega farkasvágása egy éles, vállig érő stílus, amely csak minimális formázást igényel a tökéletesen tökéletlen végeredmény eléréséhez. Vedd elő a hajgöndörítőd, hogy elérd ezeket a laza tengerparti hullámokat.

​4. Nedves és hullámos

Arsenma Thomas

Fotó: Getty Images

A Netflix Bridgerton-spinoffjában, a Sarolta királynéban játszott áttörő szerepének sajtófutama alatt Arsenma Thomas színésznő ezzel az új, nedves és hullámos bobbal debütált. A vastag, kissé kusza frufruval és tompa vágással ez a stílus azoknak való, akik egy alacsony karbantartási igényű megjelenésre vágynak.

​5. 90-es évekbeli rojtos frufru

Kaia Gerber

Fotó: Getty Images

Az egyik legjobb módja egy rövidebb frizura feldobásának a rojtos frufru. Engedd meg, hogy Kaia Gerber bemutassa a tökéletes kivitelezést. A fodros frufru keretbe foglalja az arcot, ami hízelgő végeredményt nyújt, a rétegek pedig egy csipetnyi könnyedséget adnak hozzá, ami ezt a frizurát azonnal a közönség kedvencévé teszi.

​6. A klasszikus középválaszték

Lucy Hale

Fotó: Getty Images

Bár az oldalsó választék és az oldalra húzott frufru szórakoztatóak, néha nincs is jobb egy elegáns középválasztéknál. Lucy Hale jellegzetes egyenes bob stílusa megmutatja mindannyiunknak, hogy ez a stílus egy bombabiztos klasszikus, amely mindenkinek jól áll.

​7. Mega kiemelések

Kristen Stewart

Fotó: Getty Images

Dobd fel a bobodat egy vidám színkombinációval. Kristen Stewart platinaszőke szálai vágott stílusba omlanak, fekete festékkel a peremén és szőke kiemelésekkel az egész hajon.

​8. Göndör fürtök

Alexa Demi

Fotó: Getty Images

A 2022 elején rövid frizurájával debütáló Eufória-sztár, Alexa Demie sokféle módot talált arra, hogy eljátsszon a megjelenésével. Ez a karcsú, minden irányba felcsapott fürtökkel ellátott stílus szórakoztató módja a vágás díszítésének. Szuper elegánsnak és merésznek tűnik, és tökéletes, ha azt szeretnéd, hogy a figyelem az éles szárnyas vonalzóra és a fényes ajkakra irányuljon.

Forrás: Elle

Nyitókép: Getty Images