Robert Pattinson, Kristen Stewart és

Alkonyat-rajongók, figyelem: jön az új Twilight-sorozat a Netflixre

Az Alkonyat-rajongók nem utoljára látták Edwardot és Bellát. Szeptember 4-én a Netflix bejelentette, hogy sorozatadaptáció készül Stephenie Meyer Éjféli nap (Midnight Sun) című könyvéből, mely az Alkonyat sorozat kiegészítése. Arra azonban ne számítsatok, hogy Kristen Stewartot és Robert Pattinsont újra láthatjátok a képernyőkön.


Az új projekt egy animációs sorozat lesz, amely váratlan fordulatot ad a rajongók által több mint egy évtizede ismert történetnek. A Hazudj! producere, Sinead Daly írja és executive producere lesz az új adaptációnak, amelyet a Lionsgate, a Twilight Saga mind az öt filmjét irányító stúdió készít. Meyer executive producerként fog közreműködni.

A Twilight animációs sorozat már több mint másfél éve készül, bár a rajongók nem tudták, hogy a Midnight Sun is benne lesz.

Az Alkonyat-sorozattal, egy animációs sorozattal fogunk indulni − szerintem nagy lesz az érdeklődés iránta

− mondta Michael Burns, a Lionsgate alelnöke egy márciusi kérdezz-feleleken a Deadline szerint.

Meyer éveken át váratta a rajongókat a Midnight Sun-ra, amely az Alkonyat eseményeit Edward Cullen szemszögéből meséli el. 2008-ban ugyanis szüneteltetnie kellett a munkát, mivel egy korai vázlata kiszivárgott. Az írónő végül 2020-ban adta ki a kötetet, és a rajongók újra átélhették Bella Swan és Edward szerelmi történetét, ahogy ők ketten a vámpírok és vérfarkasok világában navigálnak.

​Visszatér az eredeti szereplőgárda?

Alkonyat szerepl\u0151k

Fotó: Getty

A szereposztásról nem jelentettek be részleteket, és nem tudni, hogy az eredeti szereplők közül visszatér-e valaki, hogy megszólaltassa karaktere animációs változatát. A rajongóknak azonban nem kell erre számítaniuk, főleg ami Pattinsont illeti. A színész 2020-ban „furcsa történetnek” nevezte az Alkonyatot, amikor Jennifer Lopezzel beszélgetett a Variety felkérésére.

Furcsa, hogy az emberek mennyire reagáltak rá. Azt hiszem, a könyvek nagyon romantikusak, ugyanakkor... Az Alkonyat erről a srácról szól, aki megtalálja azt a lányt, akivel együtt akar lenni, és meg is akarja enni. Mármint nem megenni, hanem meginni a vérét, vagy ilyesmi. Nem arról van szó, hogy mások mondják nekik, hogy nem lehetnek együtt, hanem a saját teste mondja ezt neki

− mondta.

Stewart szeretetteljesebben emlékszik vissza az Alkonyatra, de talán nem eléggé ahhoz, hogy visszatérjen hozzá.

Teljesen megértem azokat, akik szidják az Alkonyatot, de van benne valami, amire végtelenül, és a mai napig kib*szott büszke vagyok. Az emlékeimben nagyon jó érzés van vele kapcsolatban − még mindig

− mondta Patti Smithnek az Interview számára 2015-ben.

Taylor Lautner, aki Bella másik szerelmét, Jacob Blacket alakítja, nem számít arra, hogy visszatér a sorozatba, de adott néhány tanácsot annak, aki esetleg a helyére lép.

Csak szívjatok magatokba minden pillanatot. Mindig azt kívánom, bárcsak visszamehetnék az időben, és újra átélhetnék néhány dolgot, és átadnám magam a pillanatnak

− mondta a Collidernek februárban.

Forrás: Bustle

Nyitókép: Shutterstock