Fehér tornacipőt és pöttyös ruhát viselő nő ül egy padon nyáron

Ezek a legjobb fehér női tornacipők, amiket nyáron is kényelmes viselni

Függetlenül attól, hogy a nyári szandálokat vagy papucsokat preferáljuk-e a hőségben, a cipőtárunk elengedhetetlen kelléke egy nyári, kényelmes ugyanakkor könnyen kombinálható tornacipő is. Lássuk, mely fehér női tornacipők adnak kellő kényelmet a nyári forró napokon is!


A legjobb nyári tornacipők képesek ötvözni a stílust a funkcióval. Így megvédik lábainkat a nyári környezeti elemektől, legyen szó akár a városi tűzforró betonjárdáról vagy a homokos tengerpartról. Ha könnyű, légáteresztő anyagokat keresel, és azt, hogy a lábad hűvös és védett maradjon a szezon legforróbb napjain is, akkor az alábbi 3 sportcipőt érdemes kipróbálnod.

Adidas Grand Court 

Az Adidas Grand Court tornacipőjé eredetileg a tenisz nagyjai viselték. Felhő komfort párnázással bélelt, hogy nap mint nap kényelmes viseletben hordható legyen. Idén nyáron a vászonnadrágoktól kezdve a nyári ruhákig mindennel bátran párosíthatod.

VEJA V-12 Leather 

A Veja tornacipője az orrától a sarkáig rendkívül tartós, és környezetbarát anyagokból készült. Az amazóniai gumi, a cukornád, az újrahasznosított poliészter és az organikus pamut csak néhány a számos, a márka által használt, a környezetvédelmet szem előtt tartó megközelítésű összetevő közül.

Converse Chuck Taylor® 

A Converse Chuck Taylor magas szárú tornacipője 1922 óta létezik és egy igazi ikonnak számít már, mellyel nem lőhetünk mellé. Az eredetileg férfi kosárlabdacipőnek tervezett klasszikus ma már mindenki számára stílusos lábbeli. Az optikai fehér színváltozat különösen tökéletes a nyári napokra, köszönhetően a vászon felsőrésznek, amely légáteresztő és könnyű.