Nő fehérneműket válogat

Minden, amit 2023 fehérnemű divatjáról tudnod kell

A fehérnemű egy olyan kiegészítője a gardróbunknak és az öltözékünknek, mely képes feldobni a hangulatunkat és növelni az önbizalmunkat a mindennapokban. Persze csak akkor, ha a megfelelőt választjuk belőlük. Lássuk, idén mely fehérneműk uralják a divatot!


Valentin-nap

Közeleg a Valentin-nap, amin idén is az eddig megszokott szív motívumos trendekkel találkozhatunk az üzletek polcain. Ezen kívül pedig a rubinvörös, ibolya lila és a cukor rózsaszín színek lesznek az uralkodók, melyek nem csak a szerelem ünnepén, hanem egész évben kitartó trendek lesznek.

Fehérnemű felsőruházatként

A fehérneműk viselése felsőruházatként a 90-es években népszerű grunge-érához tartozó stílus, mely egyre gyakrabban köszön vissza napjainkban is. Egy elegáns blézerrel, inggel vagy bőrdzsekivel is kombinálhatjuk a fehérneműt a stílusától függően.

Áttetsző és csipkés

A finoman kidolgozott, csipkés, merevítős melltartók idén visszatérnek és sajnos a kényelem terén kompromisszumok nélkül. Pia Mastrangelo, a George női ruhákért felelős vezető beszerzési menedzsere szerint a fehérneműtrendnek is van egy lágyabb oldala, és egyre több áttetsző és könnyű anyag kerül előtérbe idén.