2023 divat trendjei, amiket érdemes már most megvenni

2023 divat trendjei, amiket érdemes már most megvenni

Ismét eltelt egy év, ami azt jelenti, hogy egy teljesen új áll előttünk. Az új év számtalan izgalmat rejteget magában, köztük az új stílustrendeket is, melyekre sosem lehet elég korán felkészülni. Lássuk, hogy mik lesznek 2023 stílustrendjei!


Oversize

Az oversize, azaz a túlméretezett ruhadarabok már 2022-ben is velünk voltak, 2023-at azonban egyenesen uralni fogják. A Z generáció korábban már száműzte a szűk farmereket a szekrényekből, és most eljött az ideje a túlméretezett blézereknek, ingeknek és nadrágoknak is. Ez a trend 2023-ban egyre csak erősödik és a nadrágszáraink is folyamatosan bővülni fog.

Fűzők

Katia Barros, a népszerű Farm Rio divatmárka társalapítója szerint a viktoriánus korabeli fűzős megjelenések nem mennek ki a divatból. A trendet nemrég olyan hírességeken láthattuk, mint Kim Kardashian és Bella Hadid, és úgy tűnik, hogy a 2023-as évben is itt marad.

Platform

Az apró vékony sarkak úgy tűnik, hogy kimentek a divatból és váltja őket a bosszú, azaz a platform sark. Már most, az év elején is láthatjuk, ahogyan ez a trend szárnyra kelt, hírességek kecses lábain, köztük Selena Gomezén is láthattuk már.

A platform egyébként nem csak a magassarkú cipőkre, hanem a tornacipőkre is vonatkozik.