Victoria's Secret Fashion Show

A Victoria's Secret Fashion Show 4 év után megújult formában tér vissza

A Victoria's Secret Fashion Show angyalai idén egy megújult divatbemutatóval állnak ismét kifutóra. A márka már 2019 óta szüneteltette a műsorát különböző botrányai miatt, viszont idén friss szemlélettel és egy elfogadásra irányuló üzenettel tér vissza.


A Victoria's Secret Fashion Show egészen pontosan 1997-ben indult el olyan világhírű modellekkel, mint például Claudia Schiffer, Naomi Campbell, Heidi Klum és Tyra Banks. Az évek során számos új angyal csatlakozott ehhez a társasághoz, azonban 2019 környékén minden megváltozott.

A #MeToo-mozgalom nyomán sokan felháborodtak a márka üzenetén és a modellek túlságosan egységes megjelenésén. A faji és testi sokszínűség hiánya miatt rengeteg kritika érte a fehérneműbrandet, éppen ezért szüneteltették a hagyományos formáját az évente visszatérő divatbemutatónak. Az elmúlt időben a vezetők átgondolták, miben kell megújítaniuk a showt, és ezzel együtt a céget is, így négy év után végre visszatérhetnek a Victoria's Secret angyalai.

„Ahogy azt korábban már megosztottuk, az új márkavázlatunk és küldetésünk továbbra is a vezérelvünk lesz. Ez olyan új terekbe vezet minket, mint például az egyik eddigi legjobb marketingfogásunk visszaszerzése, és annak a feje tetejére állítása, hogy tükrözze azt, kik vagyunk ma. Izgatottan várjuk, hogy még ebben az évben többet is megoszthassunk”

— áll a márka közleményében.

Az biztos, hogy a bemutató idén egy megújult formában tér vissza. Arról egyelőre nem osztottak meg részleteket, hogy mit változtattak az előző évekhez képest. A cég a szünet ideje alatt egy nőiesebb marketingüzenetre tért át, mely az elfogadásra összpontosít. Többek között Heidi Klum is kifejezte tetszését a modernizálás irányával kapcsolatban.

„Épp ideje volt, ez minden, amit mondhatok. Ideje volt”

— mondta egy 2021-es interjújában.

Nyitókép: Getty

Forrás: Page Six