red Ferrari emblem

Begurult a Ferrari első magas sarkú cipője

Az ikonikus olasz autómárka női rajongói már akkor is Ferrariban suhanhatnak, ha be sem indítják a motort: kijött ugyanis az első ferraris magas sarkú cipő. Vonalai egyértelműen egy autóra emlékeztetnek, ám emellett nőies és különleges is.


A Ferrarit birtokoló család az év elején 624 millió dolláros részesedést vásárolt a francia Louboutin luxuscipő-vállalatbó, ezek után már nem is olyan meglepő, hogy kikacsintanak a divat felé: ikonikus sportautójuk stílusában ezúttal egy magas sarkú cipőt terveztek. A tervezők a kocsi erejét és masszív mivoltát meg tudták úgy ragadni, hogy közben mégis egy egyedi és kecses darab kerüljön a divatos női lábakra.

A cipő kétségtelenül elegáns és egyedi. Orra szögletes formájú, az oldalán pedig kivágások díszelegnek. A laminált vörös bőr hozza a jellegzetes Ferrari-árnyalatot, amit a kocsik fekete gumijára emlékeztető vastagított talp egészít ki.

Természetesen az ikonikus lovas embléma sem maradhatott el a termék hátuljáról. A lábbeliket Olaszországban készítik, és vásárláskor egy egyedi táskába csomagolják a vevőnek, ezzel is emelve az áru exkluzivitását. Körülbelül 240 ezer Ft-ért lehet megvásárolni, ami még mindig olcsóbb, mintha egy autót választanánk inkább a Ferraritól!


Nyitókép: Jannis Lucas/Unsplash